Look, a rainbow!

      2009-09-30 / 21:23:53Publicerat i kategorin Allmänt 

Det var tydligen inte bara jag och Alice som lade märke till den stora regnbågen imorse. Alla snackade om den, haha. Den täckte verkligen hela himlen och det var jättevackert! Jag är sur på mig själv eftersom jag inte hade kameran med mig, nu blev det en extremt dålig mobilbild istället...

Förlåt för att jag bloggar dåligt! Jag har faktiskt inte haft tid. Men det kommer, jag lovar! :)

Telefon med Sandra och Makke!

      2009-09-29 / 20:59:20Publicerat i kategorin Allmänt 
Haha, jag och Sandra kom på att båda har halebop så vi ringer gratis till varandra. Jag snackade först med henne i en evighet, sedan hennes älskling Makke. :D Makke, även kallad ostmackan, tog över när hon skulle duscha. Vi satt vid msn på samma gång och ritade.

Vi lyckades rita en riktigt tjusig gubbe! Jag tycker han ser ut som en Lennart. Vad tycker ni? :D

I'm sorry!

      2009-09-29 / 18:55:12Publicerat i kategorin Socialt 
Jag har inte bloggat så ordentligt den senaste tiden, jag har haft så fullt upp, vilket jag har fortfarande. Men jag kommer igång igen snart! Det blir även fler fotografier och grejer. :)

Nu ska jag berätta lite om dagen! Jag hade först prov och det kändes som om det gick helt okej iallafall. Efter provet var det dags att ta sig till idrottsplatsen. Friidrott är verkligen inte min grej och det märkte jag väldigt tydligt idag, men det gick mycket bättre än förra året iallafall haha!

Efter friidrotten stack jag till stan med Eve och Alice, som dissade mig vid kl 4. Som tur är hade jag Adam vid min sida, vi satt mest på Källan och gjorde.. Ja, ingenting.

Till slut kom han på att han behövde kalsonger (bilden) så jag följde med honom till JC. Det slutade dock med att han köpte strumpor istället, haha. Iallafall, mest tack till Adam som stod ut med mig så länge. Han är seriöst en av de absolut roligaste personer jag känner och jag är nog inte ensam om att tycka det, haha. :p

Det var nog det längsta inlägget om min dag på väldigt länge. Det är inte så intressant att läsa om, men jaja... Bättre än ingenting. :)

Orkar inte!

      2009-09-29 / 07:38:08Publicerat i kategorin Allmänt 
Jag orkar inte SO-prov på morgonen och att direkt efter det ta mig till idrottsplatsen och ha friidrott resten av dagen. Det suger verkligen! Usch...

Hemma igen!

      2009-09-28 / 18:20:58Publicerat i kategorin Allmänt 

Haha, hittade en bild som Eve tydligen tagit i smyg, jag har ingen aning om när. Så jävla söt, hahaha!

Efter skolan följde Eve med mig hem och vi hade lite mysig bästistime tillsammans! Vi flummade som vanligt och var bara allmänt galna. ;)

Ps. Skulle bara vilja säga att Alex är bäst. :)

Håla med Eve!

      2009-09-28 / 14:24:39Publicerat i kategorin Allmänt 

Sitter här i skolan med Evelina (bilden) och väntar på att tiden ska gå. Jag har nyss haft franska, som jag tydligen har VG i. Jag fick reda på det idag och det gjorde mig faktiskt väldigt glad. :) Efter hålan, som vi har nu, har vi svenska. Det blir nog rätt chill som vanligt, hoppas jag.

Nu ska jag försöka hitta på något kul att göra. Ha det fint!

Stooooor saknad!

      2009-09-27 / 17:51:53Publicerat i kategorin Allmänt 


Storebror, jag saknar dig... Väldigt mycket.


Jag och Emelie som småttingar ;)

      2009-09-27 / 15:18:00Publicerat i kategorin Videoblogg 

Haha, jag hittade en liten videosnutt som min bror spelat in på sin mobil för väldigt längesen! På videoklippet ser du mig och Emelie smådansa till de senaste låtarna på mtv, precis som säkert många utav er också gjort en gång i tiden. Jag minns detta så himla bra, haha! Jag blir så glad av att se på sådant här. :D

Just chillin'

      2009-09-27 / 13:43:00Publicerat i kategorin Allmänt 

Bakom kameran: Evelina Sigetty ;)

Helgen har jag tillbringat med min kära Alice och det har varit riktigt mysigt, som vanligt! Imorgon är det dags för skolan igen... Det pallar jag inte, men man får göra vad man måste göra. Vi ska börja med mycket kondition på idrotten nu, som nog är det tråkigaste på hela året. Jag är fortfarande förkyld och på tisdag ska vi ha friluftsdag då vi har en massa friidrott på Ip. Om jag inte är frisk då kommer jag få sämre resultat så jag hoppas min hals vill vara snäll mot mig!

Jag måste skriva ut bilderna på enpunktsperspektiv, men vi får se hur jag hinner med det. Eller hinner och hinner... Har ju hela dagen på mig, men jag är liksom bäst på att skjuta upp saker...

Black Water

      2009-09-27 / 13:01:06Publicerat i kategorin Linda tycker till 


Igårkväll kollade jag och Alice på Black Water. Det var andra gången jag såg den, men hade ändå typ glömt allt. Denna filmen är seriöst sjukt äcklig, tycker jag. Jag tycker skräckfilmer, utan tvekan, är värst när vatten är inblandat. Då får jag verkligen panik!

Black Water handlar om två systrar, och den ena systerns man, som bestämmer sig för att åka hemifrån och hitta på något tillsammans. Till sist väljer de att åka på fisketur vid ett träsk. Men allt är inte som det ska, utan något är fel. På bara någon minut vänds båten och alla tre, plus han som styr båten, hamnar i vattnet. Det tar inte lång tid innan de får veta varför... Mannen som styr båten försvinner och det finns bara en orsak, en krokodil. De andra klättrar snabbt upp i ett träd, helt skräckslagna. Nu måste de hitta ett sätt att överleva...

Lyckas de överleva? Ja du, det får du bara veta om du kollar på filmen (om du inte redan sett den). Jag rekomenderar den verkligen!


Four pictures in one

      2009-09-26 / 16:05:26Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 



Vilken film? ;)

      2009-09-26 / 13:03:02Publicerat i kategorin Videoblogg 


Haha! Alice står i mörkret och babblar om en film. Kan ni gissa vilken?

Ledtrådar:
Rädda världen och rymden!


Nyvaken hos Alice

      2009-09-26 / 11:22:18Publicerat i kategorin Socialt 

Jag vaknade för en stund sedan och nu sitter jag här hos Alice. Hon fixar sig eftersom de ska ha släktkalas, inte för henne men för hennes bror. Så grattis till Carl! Själv ska man hem och ta det lugnt. :)

Videobloggar för första gången!

      2009-09-25 / 20:26:35Publicerat i kategorin Videoblogg 


Det är första gången jag någonsin gjort det här, har inte klippt bort något och har inte gjort om något. Så döm mig inte för hårt, haha! Jag var helt trött och lökig efter en lång dag, det kan ni gott leva med. Det var rätt kul ändå, men verkligen inte lätt! Något jag inte alls tänkte på är att låten fortsatte spela när jag babblat färdigt, glömde göra klippet kortare. Så nu vet ni varför det blev längre, jag hoppas ni förlåter mig hihi!

Nu sitter jag här och dricker varm oboy. Jag har en helg framför mig och den tänker jag njuta av! Börjar med att träffa Alice ikväll... ;D

Haha min vildkatt! ♥

      2009-09-25 / 17:08:18Publicerat i kategorin Videoblogg 

Bläbläbläblä...

      2009-09-25 / 07:41:03Publicerat i kategorin Allmänt 

Tro mig, denna dagen är hemsk. Eve kommer dessutom inte till skolan! Blä!

Nu har jag lite bråttom, ska ju hinna med bussen också. Ni får ha det fint sålänge sötnosar. :)

Jag gillar inte ens bananer!

      2009-09-24 / 20:26:21Publicerat i kategorin Allmänt 

Det är ju inte direkt första gången bilddagboken gör såhär och det är ganska irriterande. Men nu ber dem mig äta en banan också..? Vad är detta? Vet de inte att jag inte gillar bananer?! Haha nej men, det var väldigt knasigt faktiskt. Något fyndigare kunde de väl kommit på?

Dags för duschen!

      2009-09-24 / 18:52:55Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 

Ännu en bild jag tagit idag. Jag tycker faktiskt den är mysig, haha. :)

Imorgon blir det som sagt skola. Jag hoppas verkligen Eve kommer må bättre imorgon, annars får jag panik. Förhoppningsvis har jag inte teknikprov imorgon, skulle ju egentligen haft det i onsdags men då var jag sjuk. Tekniklektionen är ju på morgonen och jag hoppas verkligen jag klarar mig utan att behöva göra ett prov!

Nu ska jag iallafall ta en dusch så jag är ren och fin tills imorgon! Puss på er sålänge!

Hellohellohello

      2009-09-24 / 14:51:59Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 

Bild: jag

Igår frågade folk mig, på msn, vad jag har för kamera. Jag har faktiskt berättat det i tidigare inlägg och orkar inte ta det igen. :p Så för er som undrar, kan ju klicka här!

Det blir skola imorgon. Jag får duscha och grejer senare. Äntligen får jag komma hemifrån, kan nästan säga att jag saknat skolan haha! Det ska bli kul att träffa alla också. Jag hoppas Eve hunnit friskna till också, annars blir fredagen en katastrof. :)

Då och nu!

      2009-09-24 / 12:23:44Publicerat i kategorin Allmänt 

Har varit vaken i någon timme nu och kollat igenom gamla bilder. Haha, jag tyckte det var väldigt intressant faktiskt!

Den första bilden (nedan) är tagen på Eve och mig för ett och ett halvt år sedan. Sen laddade jag även upp en en bild på Eve och sedan en på mig, och det är hur vi ser ut nu. Ser ni vilken stor skillnad?! Ta dessutom en noga titt på vårt hår, som det har växt, haha!




Dock är mitt hår liiiite längre nu, haha.. Bilden är tagen för några månader sedan, men jag tyckte det var en tydlig bild på hur jag ser ut. :)


Jag hissar min storasyster!

      2009-09-23 / 20:10:07Publicerat i kategorin Linda tycker till 


Så fin är hon, min syster! En utav de vackraste människorna här på jorden enligt mig själv. Jag älskar henne och det kan ingenting ändra på! Jag känner mig stolt när jag kallar henne för min syster.

Till alla som har ett äldre syskon, visst är dem underbara? Även om man ibland bara vill skrika och slå på dem, så är de underbara. Jag har både en storebror och en storasyster. Jag älskar dem lika mycket och de betyder verkligen obeskrivligt mycket för mig.

Idag tänker jag hissa min storasyster. Det finns nog inga nackdelar med att ha en storasyster, eller hm, inte sålänge de flyttat hemifrån iallafall. Hahaha! Jag har kommit närmare min syster sedan hon flyttade hemifrån och efter att jag blivit äldre, tror jag. Vi är mer intresserade av samma saker och vi kan prata hur länge som helst om allting! Dessutom träffar vi inte varandra varje morgon och kväll så vi slipper tröttna på varandra. Nu för tiden saknar vi varandra istället!

En stor fördel med att ha Sara till syster, är helt klart att man får ärva hennes kläder! Jag älskar hennes kläder. Det är underbart när man får gratis kläder av henne, hihi. Det är inte bara roligt att få kläder av henne, det är självklart roligt att shoppa med henne också! Hon är som en vän och en rådgivare, haha.

Även om det ibland känns som om hon bara tjatar och är i vägen, ger hon mig alltid bra råd. Det inser man med tiden. Så det är också en fördel med att ha en storasyster! Jag menar, hon har redan gått igenom ungefär det jag går igenom nu. Då borde ju ändå hon veta vad som är bäst för mig.

Jag ser verkligen upp till min syster och hon är min förebild. Jag skiter i kändisar och grejer, de ska då inte alltid behöva vara förebilder för tjejer i min ålder. Min syster har lyckats med livet och hon fortsätter lyckas, utan några galna fans hängandes efter sig. Hon är ett gott exempel på att man kan lyckas genom att bara vara sig själv och det är något jag verkligen ser upp till.


Mystisk växt :o

      2009-09-23 / 13:13:05Publicerat i kategorin Allmänt 

Denna konstiga växt hittade jag i trädgården imorse, när jag skulle släppa ut hundarna. Haha jag tyckte det den var häftig så var tvungen att ta kort på den! :D

Fortfarande sjuk...

      2009-09-23 / 11:25:22Publicerat i kategorin Musik 
Jag vaknade kl halv 8, men låg i sängen till kl halv 11. Orkade inte riktigt gå upp för jag mådde så himla dåligt! Jag mår fortfarande kasst, men lite bättre iallafall eftersom jag tog en huvudvärkstablett. Skulle nog inte ha tagit det, för mamma sa något med att jag skulle kolla febern.. Heh. Men behövde det verkligen!

När jag låg i sängen låg jag och lyssnade på musik. Det är så skönt och man kan bara drömma sig bort... :) Här är låten som jag lyssnat på hela morgonen, jag tycker den är sjukt bra!


Hollywood Undead - This Love, This Hate

Jonte och Eve!

      2009-09-22 / 21:16:20Publicerat i kategorin Socialt 

Igår, när jag fyllde år, kom Jonte och grattade mig. Tack för det Eve! Vi satt på marken, lyssnade på musik och pratade om livet. Just like old days... Jag saknar tiderna! Det var väldigt kul att få träffa världens bästa Jonte igen iallafall. :)


Haha, inte finaste bilden på dem kanske... Men den enda bilden jag fick på dem tillsammans, därför måste jag ha den! :)


Jag smygfilmar som vanligt, hehe. Lägg märke till Eves sura blick när Jonte snackar skit om vår skola i slutet av videon, hahaha!

För er som gillade låten som spelas i bakgrunden:


Wheeeups!

      2009-09-22 / 18:34:15Publicerat i kategorin Allmänt 
Har kollat film och sovit lite i soffan precis, det var skönt att få vila lite. Inte riktigt lika kul när man vaknar med huvudvärken och den ömma halsen bara... Men det får man väl ta.

Tidigare idag fick jag ett sms från Eve. Hon skrev att jag smittat henne. Heh, ojdå! Har lite dåligt samvete även om jag inte smittat henne med flit. :o Aja, nu ska jag ta det lugnt. Puss!

Utan musik skulle något saknas

      2009-09-22 / 14:09:19Publicerat i kategorin Linda tycker till 


En bild på mig, sommaren 08.

Igårkväll, när jag inte kunde sova, satt jag och tänkte på en sak. Musik. Vad vore världen utan musik? Finns det människor i min ålder, om inte äldre, som aldrig hört musik?

Musik är till för alla och kan låta på så många olika sätt. Man fastnar för olika sorters musik, man väljer själv vad man tycker om att lyssna på. Om musik inte fanns skulle såklart inte folk tänka "tänk om det fanns musik..", men skulle de sakna något? Det tror jag. Något skulle saknas.

Tänk dig en film utan musik. Ingen melodi och ingen sång. Konstigt, ellerhur? Musik gör verkligen en så stor skillnad och själv klarar jag mig inte utan det. Hur man än mår kan man lyssna på musik, det finns musik för alla sorters känslor. Glädje, sorg, ensamhet, kärlek, och stolthet är några av dem. Om jag är ledsen, kan jag välja en låt som jag kan gråta till om det behövs, eller välja en låt som gör mig hyfsat glad igen.

Instrument som gitarr, trummor och piano är underbara uppfinningar. Tänk på en låt du tycker om, en låt med sångröst, vore den lika bra utan instrument? Jag kan komma på en massa låtar och ingen utav dem skulle låta lika bra i mina öron utan instrument. Även om sångrösten är hur vacker som helst. Men låten är ändå bra, dock inte lika bra!

Jag har aldrig varit med om att någon inte tycker om musik. Att man inte tycker om all musik, är bara mänskligt. Men människor som inte klarar av någon sorts musik? Nej. Musik är underbart, det tar aldrig slut och är till för alla. Man kan alltid få tag i musik, det räcker med att man öppnar munnen och sjunger en sång. Så jag tror faktiskt inte det finns människor som aldrig hört musik. Man behöver inte en radio, en mp3, och allt vad det är. Man behöver inte ens öron. Musik kan man tänka, man kan höra en låt i sitt huvud. Rätta mig om jag har fel, men musik finns överallt.


Guess what?!

      2009-09-22 / 12:09:25Publicerat i kategorin Teckningar 
Jag är sjuk igen. Förkyld denna gången dock, vilket jag tycker är mycket värre än magsjuka. Det tycker jag iallafall, det är så jobbigt med förkylning!

Nu till något helt annat... När jag ändå hade kameran med mig igår passade jag på att ta lite bilder på vad jag gjort i bilden. Mest bilder jag gjort när jag fått tid över. Jag är inte så duktig på att teckna om man jämför med proffs, det vet jag haha. Men jag är inte dålig för det. Eller?




Haha, tyckte mitt namn skulle få vara med också!

Enpunktsperspektiv

      2009-09-21 / 21:13:55Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - utsikter 

Min födelsedag blev rätt lyckad, mest tack till Eve som stod ut med mig nästan hela dagen!

Vi håller på med enpunktsperspektiv på bilden i skolan, så på bildtimmen skulle jag ut och fotografera det. Till nästa lektion ska jag ha skrivit ut bilderna jag tagit. Nu bjuder jag iallafall på två utav de bilder jag tagit idag, bara enpunktsperspektiv.



It's my birthday today!

      2009-09-21 / 06:25:36Publicerat i kategorin Kläder och outfits 


Såhär går jag klädd idag! På min födelsedag!

Som jag skrev igår så hade jag släktkalas, men jag fyllde inte år igår. Utan min stora dag är idag! Så jag hoppas på en rätt lyckad dag med mina underbara vänner. :)
I vilket fall som helst, vaknade jag precis. Jag vaknade ovanligt tidigt men det är värt det, man blir ju mindre stressad och det behöver jag idag! Jag har en lång skoldag framför mig men det har man ju klarat förr.
Efter skolan tänker jag dra till stan och jag hoppas Eve hänger på!

Nu ska jag iallafall svara på söta sms som jag fått av mina underbara vänner. Puss på er!


Porträtt tävling!

      2009-09-20 / 17:42:50Publicerat i kategorin Allmänt 

Jag är med och tävlar i fototävlingen "Porträtt" hos Jakob Andersson, priserna i tävlingen är sponsrade av Fotofyndet – fototillbehör du inte har råd att vara utan och första pris är ett presentkort värde 400:- på valfria fotoprylar hos fotofyndet.se, även de som kommer tvåa och trea kommer att vinna pris. Vill du också vara med och tävla? Klicka då in här och läs mer om tävlingen!

...Nu är det bara att hoppas på att man kommer med! Jag gissar på att många kommer tävla med väldigt snygga bilder. Jag valde en bild jag tog i somras faktiskt, en bild som jag tror inte kommer likna någon annan bild. Förhoppningsvis!

Om jag kommer med vore det väldigt kul om man kunde få vinna presentkort! Behöver det verkligen. Eftersom jag inte vet om jag kommit med än så låter jag bli att visa vilken bild jag tävlar med nu, det tar vi då isåfall. Gaaah, chansen är nog inte så stor men jaja, hoppas kan man alltid göra!