D-d-d-d-dance ;)

      2009-07-31 / 21:22:53Publicerat i kategorin Musik 
Det är tråkigt att ha tråkigt, såklart. Men med rätt typ av musik blir stämningen mycket bättre och det känns rätt okej ändå! Just nu är jag på humör för musik som gör mig danssugen, haha. Både gammal och rätt ny musik, men det är bra enligt mig. ;)

 
 

 
 


 


Det var en hel del, men ändå inte allt! Haha. Hoppas ni andra får en trevlig kväll!

Hiss och diss!

      2009-07-31 / 18:13:18Publicerat i kategorin Linda tycker till 


Pernille Holmboe. Säger nog inte mycket för de flesta, det hade det iförsig inte gjort för mig heller. Men jag kollade upp namnet på internet! Pernille är modellen du ser på ungefär alla Gina Tricot reklamer. Kläderna sitter inte bara perfekt på henne, hon är grymt snygg och söt också! Något jag inte heller visste, är att hon är norsk. :)

Sommarsolen. Det är inte ofta den dyker upp och värmer lilla Skåne längre, men när den väl kommer fram bakom molnen och det till och med blir jättevarmt... , då är det underbart!
Hej saknade vän! När man får träffa en riktigt bra vän som man inte sett på jättelänge och verkligen saknar. Det blir inte bara roligt att träffas, man har oftast mycket roligare när man inte sett personen på jättelänge också.


Snoddar på benen. Seriöst nu, vad tänker ni med? Det är verkligen inte snyggt, köp tighta jeans eller sy om dem istället! Det ser bara slarvigt och konstigt ut när ni har gummisnoddar ovanför byxorna. Och om ni nu tvunget ska ha det, vik upp byxorna så det inte syns... Men att vissa ens tycker det är snyggt... Jag förstår mig inte på denna "trenden"!
 ?!?! ...Bilden är tagen från google.
Ensam och uttråkad. Det är okej att vara ensam en stund, men inte när man absolut vill hitta på något och ingen finns där och kan göra det med en! Själv får jag panik när sådant händer och nästan skriker. Jag klarar inte av att vara riktigt uttråkad!


Mördarsniglar

      2009-07-31 / 13:59:25Publicerat i kategorin Allmänt 

Ueeuh! :( Det är ju betydligt mindre mördarsniglar i år än förra året, då jag hittade ca 100st  i trädgården! Men det finns fortfarande kvar en del som slemmar ner allt man går på. Söta sniglar med snäckor är okej. Men detta? Nej tack! :(

Någon som kan förklara varför dessa slemmiga varelser måste finnas?

Blommäääär

      2009-07-30 / 18:42:24Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 



Tog bilderna precis och kände för att ladda upp dem. Har nyss kommit hem från Alice efter att ha sovit hos henne två nätter i sträck. Har haft kul, tack för allt Alice! ;)

Dagens outfit

      2009-07-29 / 16:00:32Publicerat i kategorin Kläder och outfits 

Med skärp...

...och utan skärp! Kör nog på det, känner för att vara lite mer chill idag. ;)

Linnet (under) - JC
Tunikan - H&M
Jeansleggins - MQ
Skor - Skorönne
Skärp - Valentin

Bilder från igår, stan med Alice :*

      2009-07-29 / 13:41:59Publicerat i kategorin Socialt 

Alice i bilen.

Jag i (den lilla) stadsparken, haha.

Stan är ingenting utan klubbor! ♥

Den kan vi gott bjuda på...

Vi kan allt vara lite söta också!

Tihi, jag gillar den bilden. :*

Wooooh! Jag älskar min Alice. :D

Jag försökte ta en bild samtidigt som vi gick, det blev halvlyckat. Haha, men glad är man. :D

Tack för igår Alice! I love you!

Spindlar är det äckligaste som finns...

      2009-07-28 / 11:33:28Publicerat i kategorin Allmänt 

Fyfan!...säger jag bara. Precis innan jag skulle lägga mig i sängen igår hittade jag den här 5cm långa spindeln, precis ovanför sängen, på min vägg. Jag var ute ur rummet på en halv sekund. Sedan tog jag fram min kamera, fotade äcklet och sprang ut igen. Haha. Vissa kanske tycker jag är töntig nu, men spindelrädda förstår mig! Jag kan ju säga att jag sov absolut inte i mitt eget rum den natten.

Jaja...


Eftersom att jag inte vågade sova på ett tag efter det så tog jag med mig kameran in i badrummet och lekte lite. Haha, detta är resultatet. :)

Men men, nu ska jag ta och fixa mig. Ska till stan med Alice idag!

Red&black

      2009-07-27 / 20:21:52Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 

Vad tycker ni om denna bilden? Jag gick ut och fotade när det blivit mörkt precis efter att det regnat. Bilden är tagen med blixt, därför blev den röd på något sätt jag egentligen inte kan förklara. Från början hade jag inte alls tänkt mig att den skulle bli röd, haha! Eftersom jag tyckte det var ganska fräckt så prövade jag att fota en gång till, men då blev det minsann inte rött...

Jaja, nu ska jag faktiskt titta på tv. Imorgon ska jag till stan med mamma och shoppa, men antagligen bara skor. Puss på er sålänge! :)

Joshua Radin - Only you

      2009-07-27 / 16:29:51Publicerat i kategorin Allmänt 
Jag har precis kollat på tv och nu sitter jag här och lyssnar igenom Joshua Radin's låtar. Hans låtar är så underbara tycker jag och jag älskar verkligen hans röst, den är så mysig. Idag tänker jag iallafall ta det lugnt. Hoppas er dag är bra!

Gaaah!

      2009-07-26 / 16:47:06Publicerat i kategorin Allmänt 

Det går ju inte att kommentera andras bloggar på blogg.se! Blir lika arg varje gång jag märker att det inte fungerar. Så om ni undrar varför jag inte kommenterar så är det pga det. :(


LINDA

      2009-07-26 / 14:59:49Publicerat i kategorin Socialt 


Tihi, det ska stå Linda om ni inte förtod det. ;)

Sitter här i köket med mamma medan hon håller på med räkningar och andra tråkiga vuxengrejer. Tur att det är ett bra tag tills jag måste ta tag i det där! Jag har precis kommit hem från Alice efter att ha sovit hos henne. Idag blir det att ta det lugnt, har nämligen varit i full gång flera dagar nu.


Hbgfestivalen

      2009-07-25 / 15:58:27Publicerat i kategorin Socialt 
Här kommer några bilder från festivalen. Det blev inte så många bilder för jag hade så kul att jag glömde ta upp kameran. ;)


Alice sötar sig som vanligt, min lilla hare. ^^

Robyn är också för härlig! :D

....Ooooch Olivia såklart!

HAHA, Johan har en stor hand.

Bli fotad kunde han inte, men fota kunde han allt. :o

Indianer... :o

Och en bild från idag när vi kollade på Alice som sjöng och spelade. Hon är riktigt bra. :) Det var det sista vi gjorde i Helsingborg, sen åkte vi hem.

Senare idag kommer gäster, inte så intressanta dock. Men jag drar till Alice efter att ha ätit och så med dem ett tag.

Hbgfestivalen nästa!

      2009-07-24 / 09:39:35Publicerat i kategorin Allmänt 
Har nyss vaknat ur min skönhetssömn och ska snart fixa mig. Det blir Helsingborgsfestivalen idag. :)

Gnegg is back!

      2009-07-23 / 21:22:51Publicerat i kategorin Allmänt 
Igårkväll skaffade jag bilddagboken igen pga alla som tvingat mig, haha. Men bloggen kommer iallafall alltid i förstahand. ;)

Idag har jag haft riktigt tråkigt! Jag vaknade och tog en dusch, sedan städade jag badrummet som tog väldigt lång tid... Sen gick jag ut med hundarna. Efter det har jag gjort ingenting. Ingenting. :(

Hoppas er dag har varit lite roligare!

Dagens bild

      2009-07-22 / 22:19:25Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 


Bild: jag

Hiss eller diss?


Bara att gilla läget :d

      2009-07-22 / 17:28:01Publicerat i kategorin Socialt 

Osminkad, morgonfrilla (jaevla tur att det är plattat), överdrivet trött, uttråkad, är medveten om att jag måste städa snart, der regnar...

Men det är bara att gilla läget. Sålänge man har Spotify! Ahye!

Lite update från igår ;)

      2009-07-22 / 14:21:22Publicerat i kategorin Socialt 
Jag och Alice stack som sagt till Philip, den hanen som står mig närmast av mina vänner efter honorna Evelina och Alice, eftersom vi inte träffat honom på en evighets evighet. Som vanligt öppnar han dörren, kollar på mig och Alice en stund, sedan går han in i huset utan ett ord. Och som alltid står jag och Alice kvar i hallen som två fån och bara "jaha?". Till sist hör man gamla goa Phille ropa "kommooor ni ellååår?" från köket. Där satt vi och kollade på när han lagade mat, som gick ganska bra. Haha. ;)

Varning, ointressant grej på gång! Men man måste ju bara ha med det:

Såklart stirrade jag och Alice ut Philip när han åt. Det är filmat med Alice's mobilkamera så kvalitén är inte den bästa.

Iallafall! Efter att han ätit hittade vi på massor med kul, hehe. Det roligaste på hela dagen får bli... Chill på studsmattan med Alice, Philip och Padde. Jag är knäpp, Alice är knäpp, Philip är knäpp och Padde är knäpp. Perfect. :D
Det går nog inte riktigt att beskriva hur kul vi hade, men ja.. Tack till världens mest saknade Phille, Alice och Padde!


Lilla Phille får avsluta inlägget. ;) Haha, det är nog inte bara jag som tycker han var grymt gullig när han var en liten fis. ♥

SAKNAAAADE MÄNNISKA!

      2009-07-21 / 13:26:21Publicerat i kategorin Socialt 

Philip till vänster. Bild från skolavslutningen 09.

Jag och Alice tänker hälsa på Phille idag! Han tror att han kan, men vi struntar i vilket. Vi ska träffa den saknade människa no matter what! Mohahha... Jag har inte träffat honom på över en månad tror jag? Så ska det inte vara när det gäller ens närmaste vänner!

Jaja, vad ska ni göra idag då? ;)

Hallon ♥

      2009-07-20 / 18:10:00Publicerat i kategorin Kläder och outfits 

Hittade lite gamla grejer i garderoben och så ja...
Såhär var jag klädd tidigare idag, tills jag fick ont i huvudet och kände att jag behövde ta en dusch. Efter en varm och skön dusch blev det nya chillkläder och en mycket piggare och gladare Linda.


I väntan på att Alice ska komma tillbaka från hästen har jag plockat hallon som jag sitter och äter på nu. Jag älskar hallon! Och det är nog inte bara jag, right? Haha.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik tills Alice plingar på dörren. Jag älskar inte bara hallon, jag älskar Spotify också. Haha, jag känner mig så positiv just nu! Allt känns bra trots att vädret är rent ut sagt skit. Hoppas ni mår lika bra som mig. Puss! :D

Dagens fråga!

      2009-07-20 / 12:20:53Publicerat i kategorin Allmänt 
Vad tycker ni om det svenska sommarvädret?

Själv tycker jag det är alldeles för mycket regn och alldeles för lite fint väder! Så blek som jag är vill jag ju kunna sola, men nix...

Det snurrar i min skalle

      2009-07-19 / 22:38:17Publicerat i kategorin Allmänt 

Sitter här och lökar nu, jag tänker lägga mig snart. Jag har så otroligt mycket huvudvärk, har ingen matlust heller. :(
Imorgon kanske Alice kommer, kanske! Puss på det.

Godnatt sötnosar.


KOM HEM?!

      2009-07-19 / 13:32:48Publicerat i kategorin Socialt 

Sommaren har faktiskt inte blivit alls som jag tänkt mig, särskilt inte utan dig. Nu ska jag bara vänta tills augusti... Suck. Jag saknar min bästa vän. Kom hem nu, inte snart, NU! :(

Åh, det finns så många jag saknar som jag inte träffat på jättelänge. Det är mycket pga sommaren. Hallå?! Det är ju i sommar jag skulle träffa alla! Jag fattar inte vad som händer. Jag saknar alla, ni vet vilka ni är. ♥

Idag känner jag mig en aning sjuk så jag får ta det lugnt. Imorgon är det ny vecka så...
Någon som vill ses i veckan?

Home, sweet home

      2009-07-18 / 18:30:04Publicerat i kategorin Kläder och outfits 

Lättklädd idag då med en tröja från Lindex och Olivias jeansleggins från Bik bok.

Jag kom nyss hem och nu sitter jag här med Alice. Vi ska nörda lite vid datorn och lite senare blir det gamla fotokataloger, haha! I'm sorry Camilla, det är dags igen. ;)

Jag såg Harry Potter idag förresten. Hm, tänker inte gå in på det. Ni får se på den först själva!

Nu ska jag vara social med Alice istället. Hihi, pusshej!

Chillin'

      2009-07-17 / 16:08:53Publicerat i kategorin Allmänt 
Nu sitter jag i lägenheten. Pappa sover och mamma gör något annat. Det funkar att blogga trots allt, haha. Vi ska vila upp oss lite och sedan ska vi ut och äta. :)

Hoppas allt är bra med er!

Innan hbg

      2009-07-17 / 10:18:38Publicerat i kategorin Kläder och outfits 

T-shirt - H&M , kjolen är från en butik danmark.

Jag har nyss klätt på mig och ser ut såhär. Nu ska jag gå och fixa resten inför Helsingborg. Jag vet inte om det blir något mer bloggande idag, vi får se.

Hoppas ni får en bra dag!

VAAARMT!

      2009-07-16 / 22:43:03Publicerat i kategorin Socialt 

Sedan ett tidigare inlägg har många frågat, på msn eller liknande, om jag har lösögonfransar. Jag tar det som en komplimang så puss på er! Men nej, det är bara äkta vara. Haha.


Gaaaah! Sitter här och nästan dör av värmen. Det går ju knappt att andas härinne! Jag vet inte om jag lyckas få någon sömn inatt heller. :(

Imorgon blir det iallafall Helsingborg med mamma och pappa. Vi sover över i brorsans tomma lägenhet och kommer hem på lördag, vet inte riktigt när. Det ska nog bli kul iallafall. :)
Jag hinner nog inte blogga imorgon, men kanske.

Ha det bra sålänge iallafall!

Jack Johnson - Better together

      2009-07-16 / 15:17:36Publicerat i kategorin Musik 

Låten (rubriken) har blivit "The boy does nothing" ersättare, haha. Den är så mysig och jag kan inte sluta lyssna och sjunga med till den. Någon mer som gillar denna låten? :) Svara gärna på frågan, vetja!

Iallafall. Jag vaknade sent efter att inte sovit något inatt... När jag vaknade kände jag mig ovanligt utvilad och fick världens kick, på tio minuter var jag redan ute med hundarna. Jag var ute ganska länge och när jag kom tillbaka var jag fortfarande ovanligt pigg. Jag ville bara göra saker hela tiden, haha. Vilket jag gjorde också!
Efter allt detta sitter jag nu här och är plötsligt trött istället. Resten av dagen blir nog att bara ta det lugnt idag igen känner jag. :)


Linda ♥ klubbor

      2009-07-15 / 17:50:54Publicerat i kategorin Allmänt 

Rotade i min väska för att hitta min mobil och hitta ett par klubbor, som jag sitter och suger på nu. ♥
Klubbor är jävligt gott, dem som tycker något annat... Ni har helt enkelt.. fel! Jag älskar nog alla klubbor som finns.

Well well, jag gick ut med hundarna innan som jag skrev att jag kanske skulle göra. Jag lät faktiskt dem gå lösa när jag skulle tillbaka från hunddagis, dock bara några meter. Man vet ju aldrig med Nikki och Samira... Men under tiden dem var lösa höll de sig hela tiden till mig och så. Wiho på det!

Nu ska jag fortsätta chilla, ha det bra folket. ;)

Ps. Jag märker att ni är dåliga på att lägga till mig i bloglovin'. :( Kom igen nu! Jag blir jätteglad om ni följer min blogg via bloglovin'. Puss på er sålänge!

Ensam hemma

      2009-07-15 / 14:54:48Publicerat i kategorin Allmänt 
Jag vaknade vid 11 och åt frukost framför tvn. Efter att ha vilat upp mig ett tag så stack jag ut och och rörde på benen lite. Jag joggade till det gamla ridhuset, som nu är ett dagis, och tillbaka. Det tog ungefär en timme och när jag kom hem tog jag en ganska kall dusch. Nu sitter jag iallafall här.

Idag är mamma och pappa iväg hela dagen på någon golfresa, haha. De kommer nog hem senare ikväll så jag blir ensam ett tag. Jag får väl se hur det blir med dagen, men jag kommer ta det lugnt idag iallafall. Jag tar nog en runda med hundarna senare i det fina vädret.

Ni får ha det bra sålänge. Puss och kram. :)

Oh no! :(

      2009-07-14 / 22:22:08Publicerat i kategorin Socialt 


Jag fick nyss reda på att min bror kanske kommer stanna ännu längre i Norge. Oh my, jag som saknar honom så mycket redan! Alexander kan man alltid snacka med, alltid vara knäpp med.. Allt. Han är brodern jag skulle drömt om att ha om jag inte haft någon. Jag får ju lust att dra till Norge bara för att få hälsa på honom ett tag... Jag saknar dig bror, som sagt. Älskar dig! Åh, blir tårögd när jag skriver. :'(

Jag älskar min underbara syster också såklart, och resten av min fina familj. Men dem träffar jag ju lite oftare så det är inte alls samma sak. :)

Ville bara få med det i bloggen, det är viktigt för mig! Min bror står mig så nära. ♥