We the kings - Check yes Juliet

      2009-03-31 / 12:45:37Publicerat i kategorin Socialt 

Bild: Alice
Foto: jag

Fotade Alice en massa igår efter skolan. Den bruden blir grymt vacker på bild, precis som hon alltid är! Det var jättekul att fota henne iallafall. :)

Jaaaha, idag vaknade man med magsjuka. Gick upp och spydde tre gånger inatt och två gånger på morgonen, spydde för en timme sedan också. Har dock ingen feber men det dunkar ändå i huvudet. Kan ha varit Alice som smittat mig, hon hade ju magont innan och fick åka hem från skolan iallafall. Missar glassen vi skulle fått på engelskan idag. :( Jag missar även matteprovet som jag pluggat sönder till. Haha, sånt e livet.

Eketräsk, here we come! :D

      2009-03-28 / 10:57:02Publicerat i kategorin  
Myskväll med Alice och Johanna igår. :)

Ikväll blir det ekebo med Alice, Johanna och Evelina! Ska bli sjukt kul! :D

Krya morfar!

      2009-03-25 / 20:11:57Publicerat i kategorin Socialt Bror följde med till skolan idag, många törstiga blickar hehe. Lite kul faktiskt, även om det var överdrivet. Ganska chill dag, skolan gick snabbt och fick umgås en massa med brorsan. :) Efter skolan var jag med Evelina, Alice och Erik. Vi fotade en massa och flummade, det var sjukt roligt. Sen åkte jag med mamma och Alexander och hälsade på morfar. Sen åkte jag tillbaks till Evelina, Alice och Erik igen. Tack för en bra dag sötarna! :)


Joseph Arthur - In the sun

      2009-03-20 / 16:19:48Publicerat i kategorin Socialt 

Nu äre vår bitches! Ut och njut! :D

Hallåja bloggen! Det var ett tag sen...
Jag har haft ganska fullt upp denna veckan så har knappt tid att blogga och har knappt lust att göra det heller. Jaja, man får göra det ändå. ;p
Seg dag idag iallafall. Det började med två timmars hemkunskap då vi baaara pratade, det var verkligen inte kul. Sen hade vi SO och pratade om media som vanligt. Sen gick vi och åt potatis och shit och sen började svenskan. ;d Vi pratade mest om den nya boken vi ska läsa ut denna månaden. Killarna fick smala böcker på ungefär hundra sidor, medans vi tjejer fick en bok på fyra.. -hundra sidor. Det är gaaanska orättvist, dessutom har jag svårt att komma in i boken. Menmen, sen hade vi håla då vi blev sjukt dissade av en vän som jag inte nämner här. Han verkar ha glömt mig och Evelina helt.. helt. Sen började fysiken och jag och Evelina var sjukt ledsna. Dagens sista ämne var elevens val som är bild, det var skoj iallafall!
Nu ska jag löka sönder, hejdå.

Vi får panik, vi blir sårade, vi blir arga, du vet inte vad du gör men du gör det och det känns hårt. Glöm oss inte...

Minnen

      2009-03-15 / 11:32:42Publicerat i kategorin  
Det var en trevlig helg med syrran och Niclas! Vi kollade på lite filmer från när vi var små, det var sjukt kul faktiskt. Sara hade åkt när vi såg på några senare filmer tyvärr. Så hon missade när hon som pms-tonåring gick ut med Samira, det såg inte ljust ut hahahaha.

Idag kommer Evelina och vi ska fortsätta med barndomsminnen, det sja bli myyysigt. :D Bara kolla en massa filmer som är flera år gamla och man var så söt när man var liten hihi. Vi ska plugga inför engelska provet också.

Nu ska jag äta, puss på er!

Kelly Clarkson - My life would suck without you

      2009-03-13 / 17:17:26Publicerat i kategorin Socialt 

Dagen började med hemkunskap då vi gjorde nån indisk kycklinggryta. Sen hade vi SO och pratade om media och sånt, det var inte så svårt. :) Efter SOn gick jag och Evelina och åt, maten dög men var på gränsen till äcklig som vanligt. Sen hade vi svenska, det är rätt chill faktiskt, vi gör tester på oss själva för att se hur vi är. Helt ärligt så tycker jag det är kul, Evelina också hihiih. Sen hade vi håla, då var jag med några av tjejerna i min klass. Vi lyssnade på Enidas extremt skumma musik hahaha. Sen började fysiken med Schvend, inte lika kul nä. -.- Sista gången man såg Gustav som bytar klass, kommer sakna killen faktiskt. ;o Till sist tog fysiken slut iallafall, tack och lov.. Då hade vi elevens val, som nu mera är bild. Det var kul såklart, jag älskar bild. :D
Jaaao, sen skulle man vänta på bussen.. Trodde den var sen först men sen så kom den aldrig. Jag, Evelina och Emma höll på att frysa ihjäl. jag ringde snälla mamma som kom och hämtade oss efter att ha stått ute och frusit en timme. Vi ska fan ringa och klaga på bussjävlarna, riktigt dålig stil.
Och nu sitter man här och väntar på att syster Sara och pojkvännen ska komma, ser fram emot det eftersom jag nästan aldrig träffar dom. Sen blir det fedegod mat ikväll också. :)

That's all I've got to say. Ha D haj!

Jose González - Heartbeats

      2009-03-11 / 14:40:51Publicerat i kategorin  
Kort dag i skolan, rätt chill. Segt på franskan bara men jaja. Såg när Alice och hennes klass åkte till Tåssjö, sjukt orättvist. Vi kommer aldrig få åka dit. ;c
Meeeen nu pallar jag inte blogga, har inte varit bloggpeppad på ett tag haha.
Pusshai!

Uttråkad

      2009-03-09 / 21:12:34Publicerat i kategorin Socialt 

Är extremt uttråkad... Nån söt människa får gärna ta och ringa, skulle verkligen uppskatta det haha. Smsa dock inte, har inga pengar. ;c Men som sagt, slå en pling!
Ha en bra kväll sötbollar, puss på er! :D

bada!

      2009-03-07 / 11:00:23Publicerat i kategorin Socialt 
Ska iväg och köpa bikini nu, imorn blir det äventyrsbad med denna sötnosen!

Familjen - Det snurrar i min skalle

      2009-03-04 / 18:10:34Publicerat i kategorin Allmänt 
Är extremt förvirrad, extremt trött, extremt arg och extremt uttråkad.
Men ja, jag har ju iallafall Robin och min äggmacka. :)

Pusshej.

e-e-e-ekebo

      2009-03-01 / 17:17:01Publicerat i kategorin Socialt 

Det var grymt segt i början faktiskt... Men sen kom iallafall mer folk och det blev bättre och bättre. De sista två timmarna var bäst iallafall, då hände det mest också. ;D Tack för igår alla, speciellt Evelina och Emelie!
Vi var galna och flummiga även efter ekebo, kul då med. :D Kvällen blir ett minne för livet.


Haha nu orkar jag inte bjuda på fler bilder. ;)