Anledningen till varför jag inte bloggar (förutom nu)...

      2010-01-31 / 11:56:59Publicerat i kategorin Allmänt 
Är det fler än jag som märkt att blogg.se är helt konstigt? Eller är det bara så för mig, kanske? Själv har det inte fungerat att skapa inlägg för min del, men nu när det äntligen gör det passar jag på att skriva. Nu vet ni iallafall anledningen till varför jag knappt bloggar!

Hejdå Eve :(

      2010-01-28 / 18:14:12Publicerat i kategorin Socialt 


Eve, förlåt för att jag inte gav dig en stor fet hejdåkram! Jag var stressad och var tvungen att hinna med bussen, jag glömde tänka på att du skulle åka. Love you!
Idag åker Eve till Egypten och jag ska klara mig utan henne i över en vecka. Hur ska det gå?! Aja, jag hoppas hon kommer ha det riktigt skönt i värmen!

Hemma efter att ha spenderat några timmar på isen!

      2010-01-26 / 12:47:45Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 


Idag var det friluftsdag i skolan! Man kunde välja skidor, skridskor eller vandring. Jag åkte skidor förra året och det är faktiskt inte alls min grej. Skridskor kan däremot vara rätt mysigt, vilket det blev också. Jag åkte tillsammans med Rönna. Vi snackade gott och visade upp ett litet skridskonummer för idrottsläraren Håkan, haha. :D

Tack för idag, Momo! :)

Nya frillan!

      2010-01-24 / 11:46:57Publicerat i kategorin Socialt 

Inte världens tydligaste bild på håret, men ni ser iallafall att det är ganska mycket kortare! Bilden är tagen igår innan jag och sötnosen Eve skulle till Ekebo. :)

Av det ni ser, vad tycker ni? Haha. :)

Ekebo ikväll!

      2010-01-23 / 14:27:31Publicerat i kategorin Allmänt 


Det var allt ett bra tag sedan! Jag tror det kommer bli riktigt kul också. :)
Och jo, idag klippte jag av allt slitet! Nu är jag väldigt korthårig, tycker jag. Bild kommer kanske senare.

Anorexia...

      2010-01-21 / 12:37:12Publicerat i kategorin Linda tycker till 


Jag redigerade en bild på mig själv i skolan. Usch vad äckligt det ser ut! Håller ni inte med? Ska folk behöva bli såhär smala? Det är ju bara hemskt...

Anorexia är nog bland det värsta jag vet. Tänk att det finns så otroligt många människor som blir så smala. De är ju smala som en pinne! Det är okej att vara lite mullig här och där, det ser otroligt mycket bättre ut än att vara helt benig. Jag tycker så synd om människor som blir så smala. Jag vill hjälpa dem, men är det för sent att hjälpa till? Det är dödligt att vara så smal...

Jag skriver inte så bra just nu, jag sitter i skolan och är faktiskt rätt stressad. Men jag ville bara skriva lite om detta!

Bästisarna in action! :D

      2010-01-20 / 21:27:42Publicerat i kategorin Socialt 



Vi har våra speciella sätt att underhålla oss på, haha. Älskar alla stunder med Eve!

Skola imorgon

      2010-01-17 / 14:37:50Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 

En gammal bild i repris, valde en av alla bilder på Alice för att jag ska vara med henne idag! ;)

Imorgon är det måndag och skolan startar igen. Denna veckan klarade jag ju fint, förutom magsjukan där på slutet hehe. Matteprov imorgon då ja, vi får ju se hur det går...

Dead serious!

      2010-01-16 / 13:09:40Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - självporträtt 

Haha hittade denna bilden på mig själv som jag tog för ett rätt bra tag sedan. Jag gillar faktiskt den, den känns lite farlig haha! Mina ögon är dessutom nästan svarta. :p Vad tycker ni om bilden?

Nu sitter jag här och har precit pluggat lite inför matteprovet. Jag undrar hur det kommer gå för ekvationer är verkligen inte min grej! Hela huset är tomt om man inte räknar med mig. Mamma och pappa är i Helsingborg och kommer inte hem förrän imorgon.

Nackdelarna finns oftast bara i era egna ögon

      2010-01-15 / 18:55:44Publicerat i kategorin Linda tycker till 


Jag och Evelina diskuterade igår hur vi ser ut, haha. Evelina ställde då frågan "vad trivs du minst med när det gäller dig själv?" och självklart kom jag på en massa saker som jag rabblade upp. Känner ni igen er? Det tror jag många utav er gör! Jag har då aldrig träffat någon som sagt "det finns ingenting med mig själv som jag skulle vilja ändra på". Alla kan nog hitta någonting hos dem själva som de inte är nöjda med. Det kan vara håret, näsan, magen, benen... Det kan vara allt från "feta lår" till en finne!

Något jag har tänkt på är att det oftast är tjejer som har så dåligt självförtroende. Varför är det så? Det kan kanske vara så att man fått höra elaka saker om sitt utseende under sin uppväxt. Det kanske är för att killar sägs vara så ytliga? Varför betraktas då killar som ytliga när det finns precis lika många tjejer som klagar på sitt eget och andras utseende? Det finns många frågor som dyker upp i mitt huvud...

Mobbning är en sak. Självklart blir självförtroendet sämre då man blir utsatt för elaka kommentarer om sitt utseende. Mobbning är dessutom något som jag verkligen inte tycker om! Många utav er har säkert varit där, antingen har man varit mobbaren eller den som blir utsatt för det. Själv kan jag erkänna att jag någon gång både sagt något elak om någon och fått höra något elakt om mig själv. Det ena vill jag få ogjort (sålänge jag inte hade en riktigt bra anledning) och det andra är en jobbiga ord som fortfarande sitter kvar i huvudet på mig vilket som sagt kan leda till ännu sämre självförtroende.

"Han är så himla ytlig, alla killar är ytliga!" Den har jag hört förr och det är jag nog inte heller ensam om! Jag tycker det är synd att alla killar får den stämpeln. Visst, en del killar är faktiskt ytliga. Riktigt ytliga. Det betyder dock inte att alla killar är sådana, ellerhur? Några utav er kanske har en pojkvän. Ni tror väl inte han är tillsammans med er på grund av ert yttre? Jag har iallafall pojkvän och jag är fullt medveten om att han inte alls tänker så! Alltså, alla killar är inte "ytliga idioter".

Jag vill iallafall säga till alla er som läst det här; ni må hitta otroligt många nackdelar med er själva, men tänk på att det oftast bara är ni själva som ens lägger märke till dem!

Saknar dig redan!

      2010-01-13 / 21:05:34Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - övrigt & kreativt 

Random bild...


Min Kevin åkte precis och jag saknar honom redan! :( Han är underbar och just nu är jag helt overspeedad så jag har inte mycket att säga. Ciao!

Söt bild på Eve :)

      2010-01-09 / 22:40:40Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 

Det fick bli en gammal söt bild på Eve. :)

Kom precis hem från min Kevin och jag har haft det otroligt mysigt! Saknar honom redan... Gah. Jaja, om jag har tur med schemat får jag träffa honom på måndag igen.
Och på tal om måndag, skola! Är inte alls redo och jag har verkligen ingen ork. Hur ska detta gå?!

Skola på måndag...

      2010-01-08 / 15:46:57Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 


Inte lätt att få en bra bild på en gren när det blåser så träden nästan trillar ner...

Nu är det bara idag och helgen kvar utav lovet. Jag har inga planer på idag. Imorgon, lördag, har jag däremot konfirmation till kl 15 och efter det ska jag hem till min älskling. Hihi...
På söndag har jag inte heller några planer, men jag ska försöka komma på ett sätt att vara med Eve. Hon åker hem idag och jag vill hinna träffa henne innan skolan början! Hon skrev till mig tidigare att hon skulle vara i Ängelholm de tio sista dagarna, men det var bullshit haha. Hon kanske menade tre? :)

Nu ska jag äta pannkakor! Puss och kram.


En massa snö...

      2010-01-07 / 16:53:10Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - utsikter 


Snö kan vara trevligt någon dag, tycker jag. Men... Jag är ingen snö-människa även om jag älskade snö när jag var liten. Nu har snön legat på marken i en evighet och solen vill inte heller komma fram. Jag vill ha vår!

Vaken och färdig

      2010-01-06 / 11:05:12Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 

Bilden kan bli hyfsat fin trots att det blåser som fan, tycker jag. :)

Nu har jag precis fixat färdigt mig och äter frukost. Någon som däremot inte vaknat är min bror och han ska åka iväg samtidigt som jag. Om han blir sen så åker jag utan honom, för jag tänker inte missa bussen till Kevin!

En massa mobilbilder från 2009

      2010-01-05 / 18:31:10Publicerat i kategorin Socialt 
Jag fick nyss syn på en mapp där jag har fullt med bilder. Bilderna är tagna med mobilen och det är bilder från år 2009. För att sammanfatta året som gått gör jag det i bilder, denna gången mobilbilder. Detta är kanske inte något som intresserar er, men det är något jag vill ha kvar i bloggen. Kan vara kul att titta tillbaka senare! :)





































Äntligen frisknat till!

      2010-01-05 / 15:45:09Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - övrigt & kreativt 


Jag har precis ätit mat och nu sitter jag här och gör ett litet blogginlägg. Idag känner mig faktiskt frisk för första gången på länge! Visst hostar jag till lite då och då och det rinner lite i näsan, haha, men det känns mycket bättre nu. Det är tur det, eftersom jag ska till Kevin imorgon. ♥

David Choi - Won't Even Start

      2010-01-03 / 20:20:55Publicerat i kategorin Musik 


Helt klart dagens myslåt! Det var längesen jag hörde den och började lyssna lite på den igår. Idag har jag lyssnat på den om och om igen. :)

Dummma hundar...

      2010-01-03 / 08:40:21Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 


Jag vaknade precis och det är jag verkligen inte glad över, eftersom det är sjukt tidigt enligt mig. Anledning? Jo, först vaknar jag av en hund som bajsar ner huset. Sedan går det inte lång tid innan den andra spyr. Dumma hundar..! Det värsta är att jag inte kan somna om. Gah...

Aja, godmorgon på er iallafall. Haha!

En fråga till er canon-kunniga!

      2010-01-01 / 20:06:06Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 


Som ni vet så fick jag en Canon för bara några dagar sedan. Vissa bilder blir bra och andra inte. Iallafall...
Jag undrar om ni har något roligt fototips som fungerar med bara kit-objektivet? Haha, under tiden som jag inte har alla tillbehör måste jag kunna lära mig någonting ändå. Det lilla häftet som följde med hjälpte ju inte särskilt mycket. Det kan vara ett eller flera tips om allt från kamerainställningar till en massa kreativt! :)

Kramar sålänge!

Billy the fish is pissed!

      2010-01-01 / 16:02:54Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - djur & människor 


På bilderna ser ni Billy. Jag menar, Billy the fish! Han är inte glad, han är sällan glad faktsikt... Eller, han ser inte glad ut iallafall. I vilket fall som helst så stämmer hans humör in på mitt idag. Att få värsta förkylningen är inget roligt sätt att starta det nya året på.

Jaja, det var trevligt igår iallafall! Jag hoppas alla hade en trevlig nyårsafton. :)