Enkelt men fint!

      2009-12-31 / 17:27:46Publicerat i kategorin Kläder och outfits 

Klänningen hängde helt oanvänd i garderoben och jag tyckte det var dags för den att få komma ut. ;) Jag fick den av min syster för ett tag sedan. Min outfit är ganska enkel, men ändå fin. Det blir alltså så här jag kommer gå klädd under kvällen/natten. :)

Återigen, ha ett gott nytt år!

GOTT NYTT ÅR OCH GRATTIS!

      2009-12-31 / 12:53:22Publicerat i kategorin Allmänt 

Först vill jag önska er alla ett riktigt gott nytt år! Med alla de vänner jag har så tror jag 2010 kommer bli ett riktigt bra år. 2009 är snart över och jag vill tacka alla som gjort detta året värt att vara glad över. Tack för alla minnen och allt jag fått uppleva med er! :)

Jag vill dessutom säga grattis till min favoritbloggare, Jakob, som fyller år idag! Har ni inte redan kikat in på hans blogg så tycker jag ni ska ta och göra det nu. Det finns många bloggar jag gillar, men Jakobs blogg är min absoluta favorit!


Bättre än väntat

      2009-12-31 / 00:25:27Publicerat i kategorin Allmänt Filmen var faktiskt riktigt bra! Grymt bra gjord och allt. Man fick ha på sig 3D-glasögonen och det var riktigt häftigt. :) Bättre än väntat! Filmen var dessutom inte det enda som var bättre än väntat... :)

Så för er som inte sett Avatar, gå till närmaste biograf och se den!


I've got my new shoes on!

      2009-12-30 / 19:17:32Publicerat i kategorin Kläder och outfits 

På bilden ser ni min julklapp från min kära bror. Det märks att han vet vad jag vill ha, alltså, skor! Hehe jaja. Känner mig fortfarande inte riktigt frisk, men jag får offra mig. Ser faktiskt fram emot ikväll so it's worth it. :)

Imorgon är det nyår. Helt sjukt hur fort tiden går! 2010, fortfarande två nollor fast den ena har bytat plats med en annan siffra. Ja, jag funderar nog för mycket på onödiga saker!
Vad ska ni göra på nyår?

Avatar

      2009-12-30 / 12:35:24Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 


Har nyss vaknat med värsta förkylningen. Inte särskilt bra när man ska på bio... Jag och Kevin ska nämligen kolla på Avatar idag kl 21. Det ska bli kul, men jag hoppas stackarn håller sig borta från min förkylning. :p

A lot of colours

      2009-12-29 / 18:43:09Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - övrigt & kreativt Så kan det gå om man har en kamera i bilen!

      2009-12-29 / 14:02:02Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - övrigt & kreativt 
Haha, rubriken låter aningen fel. Det låter precis som om det hänt något riktigt hemskt, men riktigt så är det inte!

Här kommer iallafall lite bilder. Jag tror många utav er har tagit liknande bilder någon gång. ;) Det var iallafall mitt tidsfördriv i bilen på väg hem från Helsingborg!

Bild nr 5 är min favorit. Vad tycker ni? :)

FINALLY!!!!!!!!!!!!!!

      2009-12-28 / 16:32:23Publicerat i kategorin Allmänt 


Bästa julklappen:
min Canon EOS 450d! En systemkamera har ju verkligen varit efterlängtad. Jag har inte riktigt lärt mig den än, men jag jobbar på det!

Bilder kommer senare, när jag inte använder världens segaste internet. :)


GOD JUL!

      2009-12-24 / 12:47:29Publicerat i kategorin Allmänt 
Det blir ingen bild, jag vågar nämligen inte lägga ner tid på att ladda upp en. Det mobila bredbandet är nämligen otroligt segt! Däremot hoppas jag att detta inlägget hinner publiceras innan internet dör igen.
Jag vill nämligen önska er alla en riktigt god jul!

Kramar!

Inget bloggande på ett tag

      2009-12-23 / 14:12:23Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 

Bilden passar faktiskt in litegrann, med tanke på att trädet är vitt som snö! ;)

Nu har jag gjort mig i ordning och packat färdigt inför Helsingborg. Vi åker ikväll och kommer stanna där några dagar. Det kommer leda till att jag inte kommer blogga så mycket, kanske inte alls.

Därför vill jag säga GOD JUL till alla underbaringar redan nu! :)

Lampor

      2009-12-22 / 14:27:14Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - övrigt & kreativt Nä, inget väla...

      2009-12-22 / 12:45:12Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 

Trafikvarningar och ingen skjuts leder till inget Väla. Glad jag blir! Verkligen... Ni känner ironin, va?
Alltså! Ännu en dag framför datorn hemma i Höja. Det blir inte riktigt som jag väntat mig och på onsdag, alltså imorgon, åker vi till Helsingborg. Vi ska fira jul där och det blir iallafall mysigt. Jag vet inte om vi stannar där veckan ut.
Nästa vecka ska jag iallafall se till att detta blir ett roligt lov!

Väla imorgon..?

      2009-12-21 / 17:41:19Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 


Det får bli en bild på sötaste Eve, bara för att vi kanske ska till Väla imorgon! Jag är inte riktigt säker, men man kan ju hoppas. Jag orkar inte sitta hemma en dag till. :p
Nu ska jag kolla lite på tv. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Att videoblogga är ett tidsfördriv...

      2009-12-21 / 14:44:24Publicerat i kategorin Videoblogg 


Hah! Ni får inte missförstå mig. Jag köpte självklart inte alla de där julklapparna på ONOFF. Hämtade bara ett! Jag råkade säga en aning fel... :p

Videoinlägg senare...

      2009-12-21 / 11:04:52Publicerat i kategorin Allmänt 

Håller på och laddar batteriet till min ynkliga lilla kamera (bilden) så jag kan göra ett videoinlägg senare. Det var ett tag sen och jag tycker det är dags nu. Förvänta er inget bra videoinlägg, jag är helt kass på att videoblogga! Haha jaja, jag har inget bättre för mig ändå.
Var inte för hårda mot mig bara. Alla kan inte vara bra på allt! ;)

Det är förresten inte alls många dagar kvar tills jag får systemkamera nu! AWESOME!

Annorlunda bilder

      2009-12-20 / 17:46:39Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - övrigt & kreativt 
Haha, idag lät jag fantasin ta över och fotograferade lite annorlunda motiv. En del bilder blev ganska spännande, tycker jag. Vad tycker ni? :)

Dagens låt: Jason Derulo - Whatcha say

      2009-12-20 / 15:48:46Publicerat i kategorin Musik 


(Klicka på bilden för att komma till låten. Gäller bara er med Spotify!)

Jag kan inte låta bli att gilla den. Refrängen, eller vad man kallar det, tillhör ju låten Hide and seek med Imogen Heap. Jag tycker dock denna versionen är bättre, faktiskt.
Nu ska jag redigera lite bilder samtidigt som jag lyssnar på denna låten!


Frusen och mörkblå

      2009-12-20 / 13:31:01Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - övrigt & kreativt 


På bilden ser ni hur vår damm ser ut för tillfället. Helt frusen och mörkblå. I mitten är det ett hål där vattnet pumpar tack vare vattenpumpen, fiskarna måste ju överleva på något sätt.

Idag ska jag bara stanna hemma och kanske slå in några paket. Jag tror jag stannar inne idag. Jag ser nämligen ingen anledning till att gå ut, haha. :)

The light's on the other side

      2009-12-19 / 22:19:50Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - utsikter 


HAH, här har ni mitt uppträdande...

      2009-12-19 / 18:27:20Publicerat i kategorin Videoblogg 

Ingen höjdare, jag vet! Haha... Det här är oerhört pinsamt, men har hela skolan hört mig sjunga kan jag lika gärna lägga upp uppträdandet på bloggen också. Min röst är inte den bästa och det är jag mycket medveten om. Det är inte det jag är stolt över heller. Jag är stolt över mig själv för att jag ens vågade stå där och sjunga för så många, så det så! Bildkvalitén är inte alls bra vilket leder till att jag ser rätt läskig ut, haha! Men det kan ni kanske leva med..? :)

Haha och fan vad jag garvar nu när högtalarna tjuter som jag vet inte vad! Det roliga är att jag inte ens märkte det när jag sjöng, eftersom jag var så koncentrerad. Haha tur det, annars hade jag säkert stått där och asgarvat precis som jag gör nu!

En snövit stövel

      2009-12-19 / 14:16:42Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - övrigt & kreativt 

När jag var ute i trädgården hittade en stövel som tydligen legat ute ett tag, eftersom den är helt täckt av snö. Jag tyckte bilden blev lite söt, hah!

Nu är det verkligen snö överallt. Jag gillar snön sålänge den ligger stilla på marken och ser härligt mjuk ut. Slask är inte okej! Snön är fin, särskilt när den glittrar under solen. Det är även fint när man sitter inne och tittar ut när det snöar. Snön som faller är som små fjädrar som trillar ut ur en kudde när den delas i två. Det tycker iallafall jag det ser ut som när snön faller från molnen. Något som är mindre kul är när man faktiskt är ute och det snöar. Enligt mig är det bara jobbigt när man får all snö i ögonen!

Jodå, det gick..!

      2009-12-18 / 16:45:46Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 

Får aldrig nog av bilder på Eve. ;) Dessutom ger bilden mig en sådan otrolig sommarkänsla och det behöver jag verkligen!

Då var Stilla natt avklarat, haha! Jag var faktiskt inte alls nervös de två första gångerna, men den sista blev jag sjukt nervös. Jaja, det gick helt okej iallafall. Nu är det äntligen lov. :)

Sista måndagen

      2009-12-14 / 16:29:09Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - utsikter 

Bildbrist för tillfället, hittar nämligen inte kameran..! Haha, aja. Det fick bli en svartvit bild från i somras helt enkelt!

Här sitter jag mellan två gosegrisar som sover tungt. Världens mysigaste hundar! Jag har nyss överlevt den sista långa måndagen, i skolan, innan lovet. Great! :)

En vecka kvar!

      2009-12-14 / 08:42:02Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 


Man får aldrig nog av Eve! Right? ;)

Idag är det måndag och det är sista skolveckan innan det blir lov! Trots allt som tynger många hjärtan nu, finns det något man kan glädja sig över iallafall. :)
Nu ska jag iallafall gå bort till Eve hos hennes mormor och morfar. Man får passa på att åka bil när man kan, jag behövde verkligen min sovmorgon.

Puss på er!


När någon försvinner försvinner en del av andra

      2009-12-13 / 21:54:57Publicerat i kategorin Allmänt 
Det finns många utav mina vänner som har det svårt nu. En nära vän till dem, lämnade dem igår. Han har lämnat så mycket bakom sig. Idag var min uppgift att göra en utav mina vänner så glad som möjligt, efter det tragiska som hänt... Jag, Evelina, Emelie och Philip tog med honom till Röda kvarn och såg på New Moon!
Så.. Stort tack för idag! :)

Vila i frid, Jan Le.

En gammal söt bild på Eve!

      2009-12-11 / 17:44:49Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 


Det fick bli en gammal söt bild på Eve!
Denna dagen började med Luciafirande och det var niorna på vår skola som bjöd på fint Luciatåg! Sedan rullade dagen på som vanligt och det blev en lång fredag.
Idag är det exakt en vecka tills jag ska stå och sjunga solo inför hela skolan. Jag har aldrig gjort något sådant förut så jag är rent ut sagt skitnervös. Det blev Stilla natt till slut ändå, men jag får alltså göra det utan Matilda.

Nu ska jag åka till farmor och stanna där hela helgen, hihi. Ni får ha det så fint! :)

Stan två dagar i sträck!

      2009-12-10 / 21:16:55Publicerat i kategorin Allmänt 


Nu har jag spenderat två dagar i rad med Eve och det finns inget bättre! Det var mysigt igår, men idag var det even better. Evelina och jag var med Marcus, Simon och Oliver. Världens härligaste killar, haha. :) Det slutade med att vi kollade på deras handbollsträning och efter det stack jag hem.

Imorgon ska jag hem efter skolan, sedan ska jag faktiskt spendera helgen med farmor. Mys, höhö.

Passar på med ett bästisinlägg i reklamen ;)

      2009-12-08 / 21:05:28Publicerat i kategorin Socialt 

Jag sitter och kollar igenom mina bilder. Egentligen tittar jag på Desperate Housewives, men jag passar på i reklamen. I vilket fall som helst hittade jag lite söta bilder på mig och Eve, mest på Eve! Hon som hade datorn och jag var osminkad vilket ledde till att jag inte var så sugen på att visa upp mig. Haha... Visst är vi söta ihop? ;)

MTV-nerd!

      2009-12-08 / 16:21:15Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - övrigt & kreativt 


Idag fick man reda på resultatet på franskaprovet. Jag trodde det gått ganska dåligt, men jag fick ett VG! Yey.. :)
Nu sitter jag och kollar på Made på MTV, haha. Jag har sett avsnittet en hel del gånger men jag tröttnar inte på det. Alla program på MTV är sevärda, hihi. Oftast iallafall!

Någon mer som är en riktig MTV-nerd? Haha!

Annorlunda

      2009-12-07 / 18:28:41Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - övrigt & kreativt Bilder där man redan från början ser vad motivet föreställer kan vara kul. Jag tycker dock det är ännu intressantare med motsatsen ibland!

Vad tycker ni att bilden föreställer för något? Hah!