Blekfis

      2010-06-28 / 20:28:02Publicerat i kategorin Allmänt 


Nu sitter jag här nyduschad och helt ofixad. Smink och sådant skiter jag i när jag ska ut och sola. Idag har jag varit ute en hel del och dessutom svettats som tusan mitt under solens strålar. Får jag färg, tror ni? Nej, inte alls. Ok, jag blir möjligtvis lite röd om kinderna. Inte mer än så. Jag blir varken brun eller röd, haha...

Nikki i skuggan

      2010-06-28 / 14:24:57Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - djur & människor 



Idag är det ännu en dag med underbart väder. Jag gick precis en runda med hundarna och ni anar inte som de flämtade och svettades i solen. Själv tyckte jag bara att det var skönt, haha. När vi kom hem sprang Nikki direkt och lade sig i skuggan och då tog jag fram kameran... Ovanligt? ;)

Sol därute och fotboll härinne

      2010-06-27 / 17:56:29Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - djur & människor 
Sunday ja, äntligen en sunny day! Haha, min humor är kass... Jag har en poäng iallafall!




Idag har solen varit framme hela dagen och det är riktigt varmt. Hela denna vecka ska det tydligen bli fint väder. Sommaren är äntligen här! Weho! Dock sitter en del ändå inomhus... Fotbolls-VM är ju igång så många sitter framför tvn istället. Jag är ändå ganska intresserad av fotboll och följer VM en del. Själv håller jag på Brasilien, för er som också tittar på VM, vilka håller ni på? :)

Tack för helgen!

      2010-06-26 / 12:48:30Publicerat i kategorin Socialt 


Lånade bilderna från Eves facebook.

Dessa sötnosarna har jag varit med sedan vi åkte till Bakken i torsdags. Det har varit riktigt kul! Nu åker de båda till Småland, sedan hem till Stockholm. Fan vad jag kommer sakna Eve, min bästa vän, som kommer vara borta ett bra tag nu. Jag har alltid så kul med henne. Självklart kommer jag sakna Josse också och jag hoppas jag kommer träffa henne fler gånger!

Nu är jag iallafall hemma i lilla Höja igen... Jag hoppas det fortsätter hända roliga saker de kommande veckorna! :)


Jag glömde en sak!

      2010-06-25 / 16:12:13Publicerat i kategorin Allmänt 
Skriver snabbt innan jag ska gå ner... Måste bara få med det. Glad midsommar till er alla! :D

Om förändringen på bloggen

      2010-06-25 / 10:44:16Publicerat i kategorin Linda tycker till 

En bild på mig tagen av Evelina. Även jag hamnar i stort format, heh...

En del tycker det är jättebra, andra tycker det är sämre. Eve skrev att det inte är så snyggt när texten blir så lång. Jag vet inte om det blir det på alla datorer, men det blir det iallafall på min också. Just det kanske inte är så snyggt, inte heller menyn som trillat ner för den delen heller.

Saken är den att jag ville ha större format och det jag har nu var det enda som ville fungera. När jag försökte ha lite mindre format blev min header helt konstig (jag vet inte varför). Därför får det bli såhär om det ska vara större format. Jag tycker det är rätt bra, även om det kanske är en aning too much!

Större format, men stackars menyn... Haha...

      2010-06-23 / 18:33:02Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - blandade kategorier 
Okej så... Både jag och många andra har haft önskemål om att bilderna jag laddar upp på bloggen är i större format. Nu är det fixat! Det enda problemet är menyn som trillar ner längst ner. Det ser inte jättesnyggt ut, men jag kan leva med det. Finns det dock någon som kan ändra så menyn kanske hamnar under headern, eller ändå får plats på sidan om, får du gärna hjälpa till med det!

Nu ska jag iallafall testa detta lite...











I like it! Vad tycker ni?

Äntligen är sommaren här :)

      2010-06-23 / 16:54:03Publicerat i kategorin Kläder och outfits 


Jag följde med Eve, Josse och Micke (Eves pappa) till Helsingborg idag. Vi gick runt på Väla, men det slutade även med att vi hamnade i stan. Vädret var helt galet underbart! Äntligen är sommaren här... Jag hittade denna fina jacka (bilden) på Vero Moda som både var billig och snygg. Rosa är den dessutom, me like!
På Väla fick vi även välja vars en ring och en vänskapsring så vi alla hör ihop, haha. ;) Så snällt av Micke! Jag hittade även en bikini som ni säkert kommer se någon bild på längre fram.

Oj, vad mycket text det blir... Det blir lite som de ointressanta inläggen som var mil långa, som jag skrev för något år sedan...

Jag måste iallafall skriva en sak till! Bakken imorgon, WOHO! Jag är i vilket fall som helst borta ända till lördag och kommer inte vara alls aktiv på bloggen. Nu är det sommar och man gör annat än att sitta vid datorn, vilket ni säkert förstår. :)

Massor med bilder på Hannah!

      2010-06-22 / 21:18:31Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 
Det blir som sagt hur många bilder som helst efter varje fotografering. Alla behöver inte dyka upp på bloggen, men jag kan ändå aldrig låta bli att visa en hel del. Jag ÄLSKAR verkligen att fotografera porträtt. Det är absolut något jag skulle kunna och kommer hålla på med livet ut. Här kan ni förresten ta en titt på Hannah's blogg! :)












En sak till! Nu har jag fått tillbaka min reflexskärm. Den låg visst hos Eve, hehe...

Eve vid hamnen

      2010-06-22 / 19:45:40Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 
Vädret har varit lite fram och tillbaka idag. När solen tittade fram passade vi på att gå ner till hamnen och fotografera lite. En del bilder blev fina and I love bokehn!






Jordgubbsmys i stadsparken

      2010-06-21 / 21:12:24Publicerat i kategorin Socialt 



Detta var faktiskt de första jordgubbarna denna sommaren för min del. Jag älskar jordgubbar! Självklart tar man pauser från fotograferandet och äter lite somrigt. ;)

Nu tänker jag iallafall ta upp en sak... Ni vet fotoprojektet? Jo, det blir inte mycket med det i sommar. På sommaren glömmer man bort dagarna och bara lever i nuet. Iallafall jag! Kanske fortsätter vi med det efter sommaren, vi får se. Om de inte andra vill då tänker jag starta något liknande på egen hand. :)

Favoritbilderna på Hannah!

      2010-06-21 / 19:41:09Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 
Jag hittar inte min reflexskärm! Den är helt borta... Panik! :( Jaja, bilderna blev ju bra ändå. Här är några utav dem på sötaste Hannah. :)













Ja, jag har många favoriter... Vilken/vilka gillar ni mest?

Galet är bra!

      2010-06-20 / 18:07:44Publicerat i kategorin Socialt 
Min säng + kameran på självutlösare + rastlöshet + en uttråkad Linda + en uttråkad Eve = GALET! ...men vi gillar det! Vi var ju tvugna att få ur oss all galenskap för att sedan kunna sitta i soffan lugnt och stilla och titta på Saw 2. Tack för ännu en go' helg, bästis!





I love the rain the most when it stops

      2010-06-20 / 15:16:12Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 



Det positiva med regn är vattendropparna som ligger kvar på blommorna. Bilderna blir alltid lite extra fina då... Iallafall! Nu ska jag och Eve laga litta maaaud, sen får dagen rulla på som den vill. Imorgon ska jag fotografera Hannah. Det ska bli skitkul! :)

Sommar... Eller?

      2010-06-19 / 01:41:31Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - utsikter 



Inte riktigt vad man önskat sig i juni... Det sägs att det ska bli ganska trist väder denna månaden, men att solen ska dyka upp i juli. Jag hoppas att det inte stämmer. Jag vill ha sommar nu, nu, nu!

Walk into the light

      2010-06-18 / 22:00:36Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - övrigt & kreativt 

Jag och mina fantasifulla rubriker, haha...



Planerna inför nästa vecka!

      2010-06-18 / 15:44:04Publicerat i kategorin Socialt 


Eve å jag!

Nästa vecka är rätt planerad redan nu och det är mycket jag ser fram emot. Det finns dock en del lediga dagar också, vem vet vad som händer då... :)

Måndag: Porträttfotografering med Hannah!
Tisdag: Först är det tandläkaren som gäller, blä... Men! Efter det ska jag och Eve ha en fotodag (ovanligt? hehe) i Helsingborg.
Onsdag: Mitt på dagen vet jag inte vad som händer, men jag ska sova hos Eve iallafall...
Torsdag: BAKKEN MED EVE OCH JOSSE! Tack för den möjligheten, Micke (Eves pappa)! :D
Fredag: Midsommarfirande hemma hos Eve.
Lördag: Är antagligen kvar hos Eve en stund efter att ha sovit där... Sen får man se vad som händer.
Söndag: Inga som helst planer!


I love my baby!

      2010-06-17 / 20:27:15Publicerat i kategorin Kläder och outfits 
Well, what can I say? My camera is my little baby. I love it!







Bilderna är tagna av Eve. Hon tog dem igår under vår lilla fotorunda! Här ser ni förresten gårdagens outfit ;)

Mr Anka

      2010-06-17 / 13:16:57Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - djur & människor 



Jag vaknade precis och Eve har tydligen varit vaken ett tag. Hon försökte skrämma mig genom att göra läskiga ljud när jag vaknat. Det gick inget vidare för det var inte så svårt att förstå att det var hon... Haha gullunge!

En dag i stan :)

      2010-06-17 / 01:34:06Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - blandade kategorier 









Nu är det sommarlov, då har man fullt upp hela dagen och bloggar om det på natten. Haha... Eve ligger och halvsover och jag ska snart lägga mig jag med. Vi är så sjukt trötta...

Ps. Just denna veckan blir det inte fotoprojketet! Vi får se om det är något som håller till sommaren, annars får man kanske börja till hösten igen...

Aja, godnatt med er!

Första sommarkvällen med min Eve!

      2010-06-16 / 01:35:35Publicerat i kategorin Socialt 




Sex and the city 2

      2010-06-15 / 16:57:03Publicerat i kategorin Allmänt 


Idag ska jag och Eve se denna filmen på bio. Många har sagt att den är bra så nu får vi se om de har rätt. ;) Filmen börjar kl 20, men vi kommer vara i stan redan kl 18 för att chilla lite. Äntligen ska jag göra någonting efter att ha legat hemma och varit sjuk!

Myslåtar :)

      2010-06-13 / 18:37:01Publicerat i kategorin Musik 




Gick precis igenom mina gamla favoriter på youtube. Jag hittade dessa och nu har jag börjat lyssna på dem igen, haha. Jag tycker alla tre är galet duktiga. De första två har skrivit låtarna själva. Den sista killen har gjort en cover, men jag tycker han har gjort ett riktigt bra jobb. :) Någon utav dessa som även ni gillar?

Bilder från min lilla runda i trädgården!

      2010-06-13 / 15:49:24Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 

Klicka på bilderna för att se dem i större format!






Skolavslutning imorgon

      2010-06-10 / 21:07:24Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 


Imorgon är det sista dagen i årskur 8. Det känns inte alls som om vi har sommarlov efter imorgon... Skuuumt! Jag har ingen som helst sommarkänsla, men det har nog en hel del med vädret att göra.

Det blir att sjunga Om du lämnade mig nu tillsammans med Matilda och även Eve och Johanna på gitarr. Helt hundra blir det nog inte med min förkylda röst, men det blir nog rätt bra ändå. Wish me luck!

Fotoprojekt: förvirrande

      2010-06-09 / 16:14:01Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - fotoprojekt 

Denna veckan var det jag som valde tema och det fick bli förvirrande.

Om bilden: Fem minuter i fickan, tio minuters trassel. Lika förvirrande varje gång, iallafall om ni frågar mig!

Klicka här för att spana efter Eves bidrag!
...och här för att vänta på Nicole's!

Porträtt som inte dykt upp på bloggen tidigare...

      2010-06-09 / 14:52:38Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 

Innan den stora, feta texten tänkte jag skriva något litet. Idag har jag god tid på mig och gör därför något lite annorlunda... KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT SE DEM I STÖRRE FORMAT! (Blogg.se's bildkvalité är lite sådär, men sidan jag tänkt ladda upp bilderna på ville visst jävlas med mig idag haha.)

Som ni vet tar jag ju massvis med bilder under en fotografering. Eftersom det blir så mycket kan jag inte lägga upp alla, det skulle bli waaay too much. Nu var det ett tag sedan jag hade en porträttfotografering på gång, mycket på grund av regnet och min förkylning. Därför tycker jag detta inlägget behövs med tanke på att porträtt är det jag brinner för som mest. Dessa bilderna har aldrig publicerats förut, iallafall inte på min blogg, och jag hoppas ni hittar någon ni gillar. :)














Haha det blev en hel del... Hittar ni någon favorit?


SJUKT...!

      2010-06-08 / 00:05:14Publicerat i kategorin Linda tycker till 

För några minuter sedan loggade jag in på bilddagboken och såg en bild på min bror på förstasidan. Jag tänkte att det kanske var någon vän till honom som lagt upp en bild på honom. När jag klickat på bilden visade det sig att det verkligen inte var så...

Jag tänker inte säga vem, jag tänker inte vika ut någon människa, men en tjej född 93 hade lagt upp bilden. Det var bildtexten jag reagerade på. Hon hade skrivit en lång "kärleksförklaring" till killen på bilden, alltså, min bror. Min bror hette tydligen Anton (Alexander är hans riktiga namn) och har varit död i ett år.

"Vafan?!" tänkte jag och skrev till henne direkt. Jag visade även bilden för min bror som, precis som jag, skrev till henne. Vi frågade varför hon gjort som hon gjort. Svaren jag fick tillbaka var "det är komplicerat, skitsamma" och "vafan äre?". Då undrar jag vad i helvete det är för fel på denna människa.

Efter jag kommenterat raderade hon bilden. Då trodde jag hon lärt sig sin läxa, men nej. Efter en kort stund la hon upp en ny bild på min bror med samma bildtext. Jag kommenterade återigen att det inte var okej att göra så. Då blockerade hon mig... Jag anmälde henne på bilddagboken och jag hoppas de är vettig och gör något åt saken.

Man undrar ju vad det är för fel på vissa människor? Helt sjukt, tycker jag. Jag är ärligt talat riktigt förbannad på den här tjejen och jag hoppas hon lär sig något längre fram. Det hon håller på med är bara sjukt och fel. Helt galet fel dessutom!


Regn

      2010-06-07 / 17:51:43Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 




Vädret har ju sett bättre ut. Det har regnat nästan hela dagen, men nu är det lite uppehåll. Hm, ska det regna på skolavslutningen på fredag? Så brukar det bli...

Ingen vandring för mig inte

      2010-06-07 / 13:25:40Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - djur & människor 

Det fick bli en bild på min lilla Niiiiikkiiiii!

Egentligen skulle jag vandrat med min klass idag. Jag hade packat färdigt och hela köret. Visst kände jag mig lite förkyld igår men jag tänkte ändå åka. Imorse var det dock en annan historia. Jag vaknade så tidigt som kl halv 4 på grund av en hostattack. Sedan har det fortsatt så hela dagen... "Great".