Både yay och gah!

      2010-02-26 / 21:43:35Publicerat i kategorin Socialt 

Yay: En trevlig dag på stan med världens bästa Emilie är aldrig fel! Haha vi hade roligt många stunder och bilderna nedan är från idag. Bilderna är lite suddiga och vissa är små haha, men det kan ni gott leva med. Bättre det än ingenting, right? ;D

Bilden säger inte er ett piss, men den säger mig och Emilie en hel del. Vi hade otroligt kul med dem, haha! "Se upp för dårarna, dårarna stängs." ;)


Lilla jaaaaaaag...

En liten bild (eller ja, bilder) på jeansjackan Emilie prövade på Valentin. :)

Gah: Well, jag letade ju praoplats idag. Det gick inte alls bra, jag har inte hittat någon praoplats! Sjukt irriterande! Eve har inte heller hittat så vi får kanske praoa som mattanter på vår skola. I en hel vecka. Kul..? NEJ!


Bildbomb från filmkvällen!

      2010-02-26 / 20:34:26Publicerat i kategorin Socialt 

Först och främst: oj, vad jag bloggat dåligt! Jag ska bättra mig på den fronten, dock kommer det bli som bäst när jag har köpt det nya objektivet (på söndag). Kommer fotografera som en galning då och bilderna kommer självklart hamna på bloggen. ;)

Och nu, en massa bilder från min, Eves och Sandras filmkväll som rättare sagt ledde till världens galnaste kväll, för helt normala är vi verkligen inte. Hah! Tack för kvällen/natten brudar, det var mycket mojsigt!
Några bilder på lägenheten i Helsingborg

      2010-02-18 / 12:50:04Publicerat i kategorin Allmänt 

I början på lovet ska jag till Helsingborg och komma bort från ödelandet här hemma haha! Därför tänkte jag bjuda på lite bilder från lägenheten så ni får se hur det ser ut... Bilderna är tagna ungefär när vi precis flyttat in så alla möbler är inte utsatta. Det är alltså mycket mysigare nu och vi har inte en lika fjuttiputtig tv som vi hade där! :) Det är en liten lägenhet, men det finns ändå gott om plats för oss alla. Man behöver inte mer än vad vi redan har!


Här ser ni hur den ser ut på utsidan! :)

Badrummet, och till vänster ser ni lilla mig i spegeln! Det kanske är lika bra att jag säger att det är två bilder som sitter ihop så det ser ju inte riktigt ut sådär. Själv tycker jag det syns rätt tydligt, men det kanske inte är alla som ser det.

Mamma och pappas säng (själv sover man i soffan haha).

Haha riktigt lika tomt är det inte som på bilden, vi har inte ens någon matta där. Här ser ni iallafall min sovplats, soffan, och om jag ska vara ärlig så är den mycket skönare än sängen. ;)

Detta är då köket och jag måste säga att jag älskar belysningen och det röda. Det är mysigt, tycker jag! :D

Jag avslutar med en bild på utsikten som enligt mig inte heller är helt fel. :)

Resten av bilderna är ganska oviktiga så ni får nöja er med dessa. Nu ska jag plugga lite. Puss och kram (på avstånd, är fortfarande sjuk hehe)!


Spänt rälsen...

      2010-02-11 / 15:02:38Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 


Rubriken är smärtsam, hah! Jo, jag kom precis hem från the dentist och nu spänner det som tusan i tänderna! AJ! Jag fick gummiband till tandställningen idag och jag ska sätta på dem varje kväll så jag sover med dem. Bra när man är så glömsk som mig...

Min "sovmorgon"

      2010-02-10 / 09:16:11Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 

Det får bli en gammal bild, men sitter i skolan så det får bli en bild jag har på skolans dator.

När man bor där jag bor vill man varken gå eller cykla till skolan eftersom det är så långt. Man kan inte heller ta bussen senare, utan det går bara skolbussar och de går vid kl 8 på morgonen. Detta förstör otroligt mycket för mig när jag vill ha sovmorgon, eftersom jag måste åka till skolan iallafall.
Nu sitter jag alltså här hos IT-Göran och har precis gjort biologiläxan. Jag börjar kl 10.10 förresten, bara så ni vet...

Efter skolan...

      2010-02-08 / 19:05:52Publicerat i kategorin Socialt 


Eve goes Günther med sin mjölkmustasch, höhö!

Eve stack precis hem efter att ha pluggat hos mig. Vi har dessutom kollat lite Paradise Hotel, man kan inte låta bli att gilla det programmet alltså! Dessutom vann min favorit Jackie! ;)
Nu ska jag göra absolut ingenting! Nej men, ja... Jag vet inte vad jag ska hitta på, haha! Jag får väl be Kevin ringa mig senare så jag kan få tömma hjärnan lite, eller vad man ska säga. Dessutom är jag otroligt pratsugen... ;D

Aja, ha en fortsatt trevlig kväll!

Längtar efter nytt objektiv

      2010-02-08 / 06:59:58Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 


Nu har jag faktiskt tröttnat en del på kit-obkektivet. Jag vill lägga pengar på ett 50mm f 1.8, porträttobjektiv. Eve har redan ett som jag fått pröva på och jag tycker det är riktigt bra. Inte bara för porträtt, utan även för andra härliga närbilder. Sedan måste jag bara ha en reflexskärm också, hah! Det enda som behövs är att min kära mamma flyttar pengarna från mitt andra konto.

Jaja, dags att fixa resten inför skolan... Kramar!

Godnatt!

      2010-02-07 / 21:16:14Publicerat i kategorin Allmänt 
pimp your myspace

Inget smink, morgonrock, morgonfrilla. Jag känner mig otroligt skabbig idag, haha! Men äh, ibland orkar jag inte bry mig, ungefär som nu då... Idag har jag bloggat tre gånger, det blir alltid att jag bloggar ovanligt mycket när jag precis börjat haha. Imorgon är det skolan som gäller så då blir det antagligen inte lika mycket bloggande.

Jaja, nu ska jag göra något vettigt men tråkigt (plugga). Puss på er!

I'll go wherever you will go

      2010-02-07 / 18:46:19Publicerat i kategorin Musik 


(Klicka på bilden för att komma till låten. Gäller bara er med Spotify!)

Här har ni låten jag lyssnat på om och om igen. Jag tycker den är så jävla fin! De flesta utav er har antagligen hört den. Jag har gillat den länge, men nu när jag träffat Kevin kan jag inte låta bli att gilla den ännu mer! Det är "vår låt" precis som Your Guardian Angel med The Red Jumpsuit Apparatus. ♥

Det är så underbart att vara kär, ihi!

Dags att börja blogga igen!

      2010-02-07 / 16:25:38Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 


Japp, rubriken stämmer. Nu är jag tillbaka efter en stor bloggpaus och det känns hur bra som helst! Det finns inte mycket att berätta förutom att jag hade en månad med Kevin igår. Han gör mig till världens lyckligaste tjej. :) Något annat viktigt kan jag inte komma på!