Några punkter som sammanfattar helgen!

      2009-11-29 / 19:21:26Publicerat i kategorin Allmänt 
  • Bästis! Tack för att du tillbringat hela helgen med mig, det har varit jättemysigt! Fetepuss på dig!
  • Väla! Julklappar till mina nära och kära, check!
  • Snyggingen Tim från tv-programmet "Mammas Pojkar"! Jag och Evelina stötte på honom på MQ, sjukt coolt, haha! Tycker jag, heh... Han är till och med snyggare i verkligheten än på tv!
  • Helsingborg! Älskar staden och allt knasigt folk som man träffar på vart man än går. ;)
  • Julskyltningen! Jättemysigt och det var kul att träffa alla, särskilt Sandra, hihi!
  • MACCAN! Att få träffa en så nära vän, som man inte träffat på ungefär ett halvår, är underbart! Helgens huvudperson! :D
  • Stilla natt, hm! Matilda hoppar ur och jag tvekar på att jag vill stå där som ett fån och sjunga den själv. Antagligen skippar även jag det.

Tyvärr får ni leva med ett inlägg utan bild, haha... Blogg.se jävlas för mycket med mig nu!


SÅ trött!

      2009-11-27 / 16:25:13Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 


Kom precis hem från skolan och det är otroligt skönt; äntligen helg! Idag ska jag bara ta det lugnt, men i helgen händer det lite mer. Imorgon ska jag till Helsingborg och då hälsar Eve på mig och sover över! På söndagen ska vi tydligen ha gudtjänst så vi väljer att gå i kyrkan i Helsingborg, haha. Senare på eftermiddagen kommer det vara julskyltning i Ängelholm, då åker vi tillbaka och har det trevligt! Det är många saknade vänner jag kommer träffa där och det ska bli riktigt roligt. :)

Såhär kul har jag på hålan!

      2009-11-26 / 12:00:50Publicerat i kategorin Allmänt 



Mellan lektionerna måste man ju ha något att göra... Då går jag till IT-Göran och leker med bilder! Haha, jag tycker det är jättekul. Visst blev dem söta? :D

Det gick ju fint!

      2009-11-25 / 15:00:09Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 


Kemiprovet gick bättre än väntat, det kändes riktigt bra faktiskt. Nu sitter jag här och pluggar franska... Jag vill att något kul ska hända! Det händer aldrig mig någonting, knappt någonting iallafall.

Förresten! Jag, tillsammans med Matilda, ska sjunga på avslutningen. Jag är sjukt nervös! Vi ska sjunga Stilla natt, haha, men vi hade inte så mycket att välja på. Johanna kanske också ska sjunga med oss, jag hoppas hon ställer upp. :)

Önska mig lycka till!

      2009-11-25 / 07:19:42Publicerat i kategorin Allmänt 

Det fick bli en bild på mig innan jag ger mig av till bussen, påväg till skolan! Idag är det kemiprovet som gäller, jag har pluggat ordentligt och hoppas iallafall på ett G. Kemi är inte direkt mitt bästa ämne, men jag blir överlycklig om jag får godkänt. Haha... Önska mig lycka till!

ÄNTLIGEN INTERNET!

      2009-11-24 / 17:16:45Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - övrigt & kreativt 

Igår var det sagt att internet inte skulle fungera på ungefär två veckor. Idag blev det helt klart ändrat. Mamma smsade mig att hon fixat det, taaaaack mamma! Jag är alltså väldigt glad nu, trots att jag har kemiprov imorgon..!






Love & trust

      2009-11-21 / 19:34:21Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - övrigt & kreativt 



Denna helgen är syrran och hennes pojkvän Erik på besök. Detta är andra gången jag träffar honom och han är verkligen hur trevlig som helst. Han har dessutom hittat en toppenbrud, kan jag stolt meddela!
Imorgon, på söndag, kommer även min bror hit. Honom har jag inte träffat på flera månader så det ska bli grymt kul! Jag har saknat honom otroligt mycket. Imorgon kommer hela familjen äntligen vara samlad för första gången på väldigt länge. :)

Svartvita bilder innan internet dör igen...

      2009-11-21 / 13:34:54Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 





Vilken/vilka bilder gillar ni mest? :)

Jag kan inte blogga!

      2009-11-19 / 20:06:46Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 

Jag vill, men jag kan inte! Som många säkert vet så har det varit en stor storm, den stormen orsakar till att vårt internet inte fungerar. Vi har mobilt bredband som kan användas, men det är otroligt segt och bara stängs ner hela tiden. Därför gör jag detta inlägget så snabbt jag bara kan och så hoppas jag att jag får tillbaka internet och kan blogga igen snart!

Malmö idag :D

      2009-11-18 / 07:28:39Publicerat i kategorin Kläder och outfits 


Klädd såhär, hah!

Idag är det Malmö som gäller, men denna gången är det inte min syster jag ska träffa. Vår klass, 8E, 9E och 9F ska nämligen kolla på en utställning om Nelson Mandela. Vi kommer ha två timmars rast och man kommer säkert hitta något kul där då!

Nu ska jag skynda mig till bussen som vanligt... Puss på er!


Haha, liknar jag Foki på bilden?

      2009-11-17 / 18:19:56Publicerat i kategorin Socialt 



Som sagt, jag klippte lugg igår. Då var det en slarvig och ganska omärkvärdig lugg. Idag klippte jag lugg på Eve och det slutade med att jag klippte riktig lugg på mig själv också! Både jag och Eve är nöjda med resultatet. :)

Eve sa att jag liknar Foki på denna bilden. Haha, vad tycker ni?


Rock & Roll

      2009-11-16 / 19:39:22Publicerat i kategorin Musik 



Älskar låten, tack för tipset Robin. ♥ Någon mer som fastnat för den? :)


Ett litet höstlöv

      2009-11-16 / 17:11:17Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 

Hittade ett litet ensamt höstlöv...

Snart är faktiskt hösten förbi och vintern närmar sig. Själv tycker jag iförsig inte det varit någon riktig höst, det har mer varit en tidig vinter... Jaja, själv har man redan planerat och fixat pengar till julklappar. Det ska bli underbart med jullov, det är inte så lång tid kvar. :)

Jag steg förresten precis ut ur duschen och vet ni vad jag gjorde innan det? Jag gissar på att ni inte vet så jag berättar istället, haha! Jo, jag hade väldigt tråkigt och fick då syn på en hårsax liggandes där i en låda. Eftersom jag visste hur söt Alice blev i lugg, kunde jag inte låta bli att prova! Nu har jag alltså skaffat lugg, en slarvig snelugg, men en lugg. Det kommer väl kanske bild på det någon gång. :)

Three nature pics

      2009-11-15 / 16:42:06Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 




Idag har jag ingen lust att skriva, som man inte alltid har, men bilder blir det iallafall! Vilken/vilka gillar ni mest? :)

Konfalägret!

      2009-11-14 / 18:43:26Publicerat i kategorin Socialt 
För någon timme sedan kom jag hem från konfalägret, som var helt okej och rätt mysigt. Kl 21 ska jag, Alice, Ronija och Olivia till ekebo. Det ska bli grymt kul! :)

Här kommer iallafall en massa bilder från konfan!


Här fixar man med täcket...

Alice skrattar åt mig som misslyckas med täcket. Men.. Gud så söt hon är!

Andreas och Philip, så bäst haha!

Emilie skrattade hela tiden, och då menar jag hela tiden, haha. Så himla härlig!

Phille trillade ja...

Titta vem som kom springandes om inte Alice!

Andreas lirar boll...

And that's enough for now! ;)

Hejdå mina gullegrisar! :(

      2009-11-13 / 14:52:04Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 

Idag var det då sista dagen på praon och det var faktiskt jättejobbigt att gå när dagen var slut! Jag fick en massa teckningar, en del grät och ville inte släppa mig. Nu är veckan med gullegrisarna över och det känns inte alls kul! Jag måste erkänna att jag grät även jag, det var så svårt att låta bli. De är så underbart gulliga!

Något positivt är iallafall att jag ska till konfirmationsläger idag. Eve är i Stockholm så hon kommer inte, men resten är med vad jag vet! Det blir säkert kul. :)

AW!

      2009-11-12 / 17:32:16Publicerat i kategorin Allmänt 


Här är två teckningar som jag fått av två utav mina gullegrisar idag! Den till vänster är från Amanda och den till höger är från Hedvig. Åh, de är så gulliga! Jag förstår inte hur jag ska klara av att skilja mig ifrån dem på fredag. Både jag och Eve har bestämt oss för att hälsa på båda våra klasser flera gånger, utan tvekan. Imorgon är sista dagen och på måndag blir allt som vanligt igen, skolan, läxor... Usch! Jag kommer sakna klass 1c!

Kallare och kallare för varje dag som går...

      2009-11-11 / 14:49:31Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 

Imorse och även när jag skulle hem, märkte jag hur kallt det var under tiden som jag väntade på bussen. Jag menar inte att jag aldrig märkt det förut, haha! Jag tycker dock att det blivit kallare än innan. Det närmar sig jul så det är inte så konstigt... Men jag vill så gärna ha värme!

Mamma mu och Kråkan!

      2009-11-10 / 15:35:03Publicerat i kategorin Allmänt 


Detta var då den film jag, tillsammans med 1c och några andra klasser, fick se. Jag och Eve fick ögonkontakt direkt då filmen startade, vi båda asgarvade. Det var ganska svårt att låta bli, haha! Filmen var söt iallafall, men oerhört lång kändes det som. Det bästa var hur alla barnen skrattade tills de grät då någon i filmen nämnde ord som "rumpa" och "bajs".

Bio med minikidsen!

      2009-11-10 / 06:48:01Publicerat i kategorin Allmänt 

Då var det dags för ännu en dag i praktiken och jag är rätt taggad, haha! Idag ska vår klass, även Evelinas förskoleklass och kanske fler klasser, på bio. Det är Mamma Mu och Kråkan som gäller, gud vad jag skrattade när Eve berättade det. Det var ju ett tag sedan man såg den filmen..! Hm, det blir bara mer och mer nostalgi-känsla här tycker jag!

Grattis Ronija! :D

      2009-11-09 / 16:30:41Publicerat i kategorin Socialt 


Det fick bli några bilder på födelsedagsbarnet Ronija, bara för att hon fyller år! ;) Jag hoppas du får en underbar dag, precis som du förtjänar sötnos! I love you!

Nu till något helt annat: Jag älskar min prao! ..Och jag tror att min prao älskar mig, hihi. Klassen är så gullig och alla tjejerna som drar i en är underbara, faktiskt. Läraren är jättebra och lätt att prata med. Det fungerar perfekt! Denna veckan kommer bli rätt bra ändå!


Prao på Villanskolan

      2009-11-09 / 06:45:43Publicerat i kategorin Socialt 

Skolavslutningen i åk 6. Shit vad jag saknar den gamla tiden på Villanskolan ibland!

Nu sitter jag här och småtuggar på en macka och försöker blogga på samma gång. Gissa vad? Det funkar ju! Idag är jag faktiskt en aning nervös och det har bara med min prao att göra. Det ska verkligen vara skönt att slippa skolan och få jobba med små barn. Sen kommer då tanken... Tänk om de inte tycker om mig? Man vet ju aldrig, jag minns hur jag var ibland i den åldern haha! Jag har iallafall med mig Eve på morgonen, på bussen. Vi praktiserar även i samma byggnad så vi hörs förhoppningsvis under dagen.

Lyckad dag!

      2009-11-08 / 22:11:00Publicerat i kategorin Allmänt 

Frida bad mig visa en bild på mina vovsingar... Så ja. ;)

Dagen blev väldigt lyckad, tycker jag! Först var det då handbollsmatch, Sierra vann dock inte. Men.. Det kvittar! De spelade bra ändå så de ska inte deppa över det. :) Efter en liten snackestund med kära Simon stack jag med Johanna till stan. Johanna är väldigt knasig, haha! Det var riktigt kul att vara med henne!

Till slut fick vi skiljas åt för jag hade bestämt träff med min kära fästmö, hihi. Sandra kom och mötte mig vid sjukhuset. Vi stannade ute ett tag och tog bilder som hon skulle ha till skolan, photoshop och grejer som hon skulle lära sig vet ni! Bilderna blev inte så bra, haha, kameran var ingen hit. I vilket fall som helst.. Efter vi gjort det och frusit i några minuter, stack vi hem till henne. Hennes mamma bjöd på en massa pannkakor, sedan fortsatte kvällen. :)

Imorgon är det prao på Villanskolan som gäller! Jag ser sjukt fram emot att slippa skolan en hel vecka för att leka med små söta kids! 1C, here I come! :D

Sierra vs Hässleholm

      2009-11-08 / 11:34:34Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 

Idag ska jag, Alice och Johanna kolla på handboll, haha! Jag är så van vid att se på när min bror spelar i Helsingborg, men idag är det andra bullar. ;) Jag ska nämligen se när några polare spelar och det är alltså Ängelholm som möter Hässleholm. Det ska faktiskt bli kul! Go-go-go Sierra! :D

Damien Rice ♥

      2009-11-07 / 16:05:39Publicerat i kategorin Musik 


The Blower's daughter


Rootless tree


9 Crimes

Så himla fint. Underbart att lyssna på. Jag kan inte låta bli att älska Damien Rice.


Brown eyed girl!

      2009-11-07 / 14:19:24Publicerat i kategorin Allmänt 

Haha, igår fick jag en fråga om vilken ögonfärg jag har! De flesta har nog redan märkt det, men tydligen inte alla. På bilden ser ni klart och tydligt vilken ögonfärg jag har iallafall. ;)

Jag vaknade precis med en massa olika tankar i huvudet, mest bara oerhört glada tankar. Visst vaknade jag sent men det är för att jag somnade väldigt sent igårnatt också. Jag tänkte så mycket då med... Jag tänker för mycket! Hihi, iallafall... Det var skönt att få sova ut!
Nu ska jag ta det lugnt ett tag, sedan är det bara att se om dagen överraskar en. :)

Monstertröjan idag :D

      2009-11-06 / 07:20:38Publicerat i kategorin Kläder och outfits 


Jag förstår inte riktigt syftet med texten, men aja. Haha...

...Men mitt lilla monster är rätt sweet! ;)

Nu har jag iallafall klätt på mig och sminkat mig, precis som jag gör varje morgon. Snart är det dags för skolan och jag har teknik med killarna. Det är ju mindre kul, men jag vill inte ligga för långt efter! Senare idag, efter skolan, drar jag till Felix.

Vi hörs! :D

Stekhet bild på Nikki ;)

      2009-11-05 / 20:27:40Publicerat i kategorin Allmänt 

Haha, kunde inte bestämma mig för vilken bild jag skulle ta så det fick bli en gammal och go' bild på Nikki! Världens bästa hund! :)

Alice gick precis, hon var här och snackade av sig i några minuter. Det finns ju saker jag missat när jag varit sjuk och jag måste ju hänga med i svängarna. ;) Nu sitter jag och kollar på Mammas Pojkar. Det är rätt kul faktiskt, haha!

Mina favoriter ur "mitt fotogalleri - växter"

      2009-11-05 / 12:49:49Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 

Nu har jag fått en ny fråga, det var faktiskt Emmah som frågade mig på msn. Frågan påminner lite om "vilken porträttbild är du mest nöjd med?".

Frågan var då, vilken bild ur "mitt fotogalleri - växter" är du mest nöjd med? Jag kunde verkligen inte bara välja en så det fick bli tre stycken! Alla bilderna är tagna med min vanliga digitalkamera.





De första två är knappt redigerade, jag har bara ändrat mättnaden pyttelite. På den sista har jag däremot ändrat mättnaden ganska mycket, jag har även ökat kontrasten.

Varför gillar jag dessa bilderna då?
Bild 1: Jag älskar färgen och dropparna är helt underbara, tycker jag! Det är även något, jag vet ej vad, som bara får mig att gilla bilden.
Bild 2: Jag tycker jag fångade en bra bild utan att behöva beskära bilden efteråt. Dropparna är även jättefina här. Precis som jag svarade på bild 1, det finns någonting som jag gillar med bilden, jag vet bara inte vad! Haha.
Bild 3: Motljus är så fint! Bokehn som motljuset bildade, är jag helt förälskad i. Det är utan tvekan den snyggaste bokehn jag lyckats få med denna lilla kameran.

Här kommer då min fråga: Vad tycker ni? :)


Dunkidunk i huvudet

      2009-11-04 / 19:37:39Publicerat i kategorin Allmänt 

Det var väldigt bra att jag åkte hem efter att ha gjort proven, känner jag! Jag har fått ta det lugnt och det är precis vad jag behövde. Jag vet inte hur det blir imorgon, om det blir någon skola eller inte, det beror på hur jag mår då. Om jag mår som jag gör nu, med ett dunkande huvud och feber, stannar jag hemma. Det har varit mycket dator och sömn, men snart ska jag plugga lite franska och engelska. Det är inga svåra grejer så det går snabbt!

Jag vill förresten påpeka att jag gjort mössan på bilden. Se, jag kan också! Haha. ;)