Bjuder på några vårbilder!

      2010-04-30 / 16:56:56Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 








Valborg idag! Själv ska man grilla och annat mysigt. Vad ska ni hitta på? :)


In the sun!

      2010-04-29 / 18:41:28Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - djur & människor 



Härligt väder idag, helt galet härligt väder! Jag låg nyss i solen tillsammans med Nikki och lekte lite med kameran. Jag hade bara på mig shorts och ett linne, uuuutan att behöva frysa. Snälla, låt det fortsätta såhär!

Orienteringen gick inget vidare idag. Hade dock inte väntat mig något annat... Det tog ett bra tag för mig och Eve. Jaja, vi kom åtminstone i mål till slut. Efter över två timmar... Haha! Man kan ju inte vara bra på allt. ;D

Orientering imorgon, blörk...

      2010-04-28 / 14:21:48Publicerat i kategorin Allmänt 

Sitter i skolan och hittade en bild Eve tagit på mig, ihi! Längesen det dök upp en fin bild på mig... :)

Jag ska till farmor idag eftersom jag ska sova där. Vi har nämligen orientering imorgon och det blir lättare att ta mig dit om jag redan är i stan. Jag tänker dock stanna här hos Eve och IT-Göran ett tag till! Farmor har ingen dator, vetni.. Heh. ;D 

Landborgspromenaden

      2010-04-27 / 20:00:11Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - utsikter 




Fyra bilder från min promenad i Helsingborg, haha.

Eve stack precis hem och jag tar en liten paus från pluggandet. Vi har nämligen pluggat så otroligt mycket denna veckan, även idag! Hittills har allt gått bra, men nu är jag orolig över svenskan. Det är ett riktigt stort svenskaprov dessutom. Ni får önska mig lycka till...

Evelina, den fina!

      2010-04-26 / 21:43:20Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 





Det blir att sova hos Eve inatt och det beror på alla prov. Vi behöver hjälpas åt, vetni! I vilket fall som helst... Ni ser att jag laddat upp fler bilder på Eve. Jag kände att det behövdes lite fler Eve-bilder från vår fotodag. ;) Vi hörs imorgon. Puss på er!

Nyckelpiga på vift!

      2010-04-25 / 20:24:02Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 





Idag var det minsann sommar i Helsingborg! Var det lika soligt där du bor? Tack vare det fina vädret har jag gett ut mig på en lång fotorunda. Det blev en hel del bilder och de kommer dyka upp på bloggen då och då.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Kramar på er sålänge! :)

Helsingborg today

      2010-04-24 / 14:11:31Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 


Vaknade faktiskt precis, hah! Har hunnit få i mig lite mat och ska snart "fresha" till mig lite. Idag är det Helsingborg som gäller. Jag har inte direkt någon lust att åka idag, men det är väl bara att haka på.

Dear John

      2010-04-24 / 00:48:07Publicerat i kategorin Linda tycker till 


Om en film berör mig så mycket att jag börjar gråta, då är den riktigt bra! Tårarna bara rann och rann under filmen och de skulle kunna fylla ett badkar. Denna film rekomenderar jag verkligen! Den är så himla fin och skådespelarna är så jävla bra. Snyggingen som spelar John är det verkligen inget fel på heller, men honom upptäckte jag ju redan i filmen Step up. ;)

Tråkigt väder!

      2010-04-23 / 16:29:40Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 


Vart tog våren vägen? Visst hittar jag blommor i trädgården och visst är gräset grönt, men jag menar... Det snöade lite i förrgår och idag är himlen alldeles grå...? Blåser som fan gör det minsann också. Solen, kom tillbaka! ♥

Jag kom precis hem från skolan och är vrålhungrig. Trött är jag också så någon riktig mat blir det inte. Det får bli snabbmakaroner och typ... Köttbullar! Ha det fint sålänge!

SAKNAR MIN STOREBROR!

      2010-04-22 / 22:07:14Publicerat i kategorin Socialt 


Flera månader har gått sedan du åkte till värmen. Vi snackar knappt och ibland undrar jag om du glömt din lillasyster. Du ska veta att jag tänker på dig och saknar dig varje dag. Jag vet inte ens vart du är, haha, bara att du är någonstans på andra sidan jorden och lever ditt livs största äventyr.

Vissa har starka förhållanden till sina syskon, andra inte. Jag har det, till både min bror och min syster. Min syster kommer jag dock träffa snart. Brorsan har jag varit utan alldeles för länge. I need him, you know! Det känns som en evighet till juni, men det kanske det inte är...? Jag längtar tills storebror Alexander kommer hem iallafall!

Blomma eller animerad superhjälte..? :D

      2010-04-22 / 17:07:13Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 


Jag tycker denna blomman är jättegullig framifrån, haha!
Den ser ut som en animerad figur eller något... Bara jag som ser det? Ska zooma in lite...



Det ser verkligen ut som en animerad liten superhjälte av något slag! Kanske har jag alldeles för vild fantasi, men håller ni inte med mig? :D

Helt utmattad

      2010-04-21 / 21:43:32Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 



Ohja. Otroligt utmattad. Det ska bli skönt att sova, haha... Just nu fyller jag på min kära ipod med ny musik. Jag har alltid med mig ipoden i skolan, det vill säga när jag kommer ihåg, för då blir man lite mer... "Peppad". ;D

Någon mer än jag som har med sig musiken nästan överallt, som inte klarar sig utan den?


Hahahaha! En arg och en ledsen Eve!

      2010-04-21 / 15:38:40Publicerat i kategorin Allmänt 



Jag sitter fortfarande kvar i skolan. Anledningen? Jag var tvungen att komma en bra bit på mitt musikarbete och det går inte fler bussar och nu väntar jag på att mamma ska komma och hämta mig.
IT-Göran gick för en stund och nu sitter jag härinne helt ensam och känner mig lite hungrig, haha. Jag hittade två bilder på Eve som hennes mamma tagit. På någon håla för några veckor sedan lekte jag med dem i Photoshop Elements och nu hittade jag dem. Haha, de är så söta!

Blandade porträtt

      2010-04-20 / 20:57:09Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - blandade kategorier 
Tänkte lägga upp lite blandade porträtt. Bilder som inte dykt upp på bloggen av olika anledningar. Kommentera gärna vad ni tycker. :)










En tisdag utan Eve, oh my...

      2010-04-20 / 19:47:19Publicerat i kategorin Allmänt 


What the...? Uttråkad, ohja.

Evelina är sjuk. Suck! Skoldagarna blir så långtråkiga då och jag får inte uppleva några asgarv. Svar nej, jag klarar mig inte utan den bruden. Jag har många vänner som jag kan skratta med, men inte alls på samma sätt som med Eve.

Just nu sitter jag och plågas. Det är min mage som ligger bakom det hela. Den värker så in i! Why?!

Nä, idag är jag inte heller så glad. Jag tycker ni ska ta och kommentera något roligt ni varit med om idag! Ge mig lite glädje. Kör på! :)


Otroligt seg dag!

      2010-04-19 / 21:21:50Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 
Idag har det verkligen inte hänt någonting kul. Okej, visst, en del småtrevliga saker kanske. Det räknas dock inte. En massa saker har gått snett och nu sitter jag bara och känner mig sur. Hm, det är inte okej! Jag hoppas på en bättre och mycket mer intressant dag imorgon...

För att liva upp tillvaron laddar jag upp en bild på vackra Alice. :)

Lilla Samira!

      2010-04-17 / 20:52:40Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - djur & människor 



Ni har sett en hel del Nikki den senaste tiden och det kommer antagligen fortsätta så... Det blir oftast hunden som får ställa upp på bild när man är sugen på porträtt och inte har en människa i närheten. Däremot tänkte jag att jag kunde dela med mig utav två bilder på Samira. Jag har ju två hundar och lilla Samira ska ju självklart också få vara med. :D

Vilken bild gillar ni mest? Svartvitt eller färg?

Papper och penna!

      2010-04-16 / 16:31:06Publicerat i kategorin Teckningar 


När jag har tråkigt och knappt orkar göra något kan det hända att jag börjar rita. Har jag väl börjat är det svårt att sluta. Ni ser så många fotografier så därför tänkte jag visa två teckningar också. :)

Mina föräldrar är inte hemma ikväll och inatt och då ska jag och Eve minsann ha det mysigt. Spela hög musik, kränga godis, kolla film... Woooho. Hur ska ni spendera er fredagkväll?

Musik, musik, musik!

      2010-04-15 / 16:08:35Publicerat i kategorin Musik 

Här bjuder jag på låtarna som dunkat högst i högtalarna och hörlurarna idag. Allt från lite mer festliga låtar till myspys. Haha, hur skulle jag klara mig utan min ipod...? Iallafall, jag listar låtarna här nedanför och för er med spotify är det bara att klicka på bilden. Annars är det bara att söka på låttiteln på youtube eller något! ;)








Någon låt ni gillar? :)


Jaaaaa...

      2010-04-14 / 20:03:56Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 


Som ni märkt är jag inte alltid så aktiv, men jag skyller på både skolan och det fina vädret. Skolan tar upp en hel del tid så det blir inget bloggande under dagen. Efter skolan vill man inte hem, man vill bara vara ute i det fina vädret. Så är det..!
Idag fick jag tillbaka mitt kemiprov, det som jag tyckte gick så bra. Guess what? MVG! Heh, jag måste skryta lite... Man blir ju så glad när det går så bra, haha. Har inte ni också blivit sådär riktigt stolta över er själva någon gång? I love that feeling!

Världens sötaste!

      2010-04-13 / 20:36:43Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - djur & människor 



Lite mera Nikki! Hon är världens sötaste vovve. Enligt mig själv iallafall... Det är två riktiga sommarbilder, tycker jag. Idag har det inte varit lite grått och kallt så det behövs tycker jag!
Jag kom precis hem från stan efter att ha varit hos Marcus. Det har varit riktigt trevligt som alltid. :)

Gulligaste jag någonsin varit med om i bloggvärlden!

      2010-04-11 / 19:41:11Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - djur & människor 


Det fick bli en underbar vårbild på lilla Nikki! :)

Jag kollade precis mina kommentarer. Vad ser man? Jo, en tjej som skrivit att hon tycker om min blogg och att hon hissat den på sin blogg. Sant som hon sade, hade hon lagt in en bild på sin blogg, länkat mig och hela kitet. Urgulligt! Sådant här händer aldrig mig inom bloggvärlden så jag blev riktigt glad. Fint litet avslut på veckan!

Här är bloggen som tillhör hela sex söta tjejer!


BOKEHBOMB ♥

      2010-04-11 / 17:50:32Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 






Vilken är er favorit?

Riktigt underbar vecka!

      2010-04-10 / 22:06:59Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 











Sol, värme och massvis med tid till mina närmaste vänner. Proven har gått överdrivet bra i skolan. Denna veckan har varit riktigt bra! Idag har jag och Evelina haft en fotodag och det blev otroligt många fina bilder tack vare det perfekta fotovädret. Jag laddar upp dessa bilderna nu och så laddar jag upp fler längre fram. Ni får nöja er med dessa härliga bilderna på Eve sålänge. :)

Bildbomb: Alice in my garden!

      2010-04-08 / 19:31:47Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 
Trots det gråa vädret fick det bli några bilder i min trädgård. Det är första gången Alice får pröva på att stå bakom den nya kameran. Visst är hon söt? Vilken bild gillar du mest? :)









Här kommer svaren... :)

      2010-04-07 / 22:54:34Publicerat i kategorin Linda tycker till 



Vad har du för kamera? Jag har en Canon EOS 450D!

Hur i hela fridens namn lyckas du redigera dina bilder så jäkla fint om du inte kan ps? Först och främst vill jag säga tack! Ska jag vara ärlig är det dock väldigt sällan jag lägger ner tid på att redigera mina bilder ordentligt. Jag tycker inte jag redigerar mina bilder märkvärdigt alls faktiskt!

Kan du inte fota mig någon gång i sommar? Jag kan ju berätta att Linneah ställde frågan och jag svarar med glädje ja på den! Vill du fotograferas av mig, inte bara Linneah, säg till. Jag vill dock ha lite koll på vem du är först, haha. :)

Vad är ditt största intresse att fota på? Jag antar att du menar vilket mitt favoritmotiv är och jag måste säga att det varierar. Dock är det oftast roligast att fotografera människor!

Hur länge har du fotograferat? Det började som mest för två somrar sedan då vi var i Härnösand. Då lånade jag mammas kamera och gick runt och fotograferade en massa blommor och annat. Efter det önskade jag mig en kamera och en kort tid senare fick jag en. Det var då jag började på riktigt, men jag kan inte säga riktigt exakt när det var...

Skulle du kunna lägga in din favoritbild du tagit?
Ska jag vara ärlig är det alldeles för svårt. Jag kan inte bestämma mig!

Vad har du för objektiv?
50mm f, .1.8 och det använder jag all the time! Ska dock köpa något mer objektiv längre fram, såklart... Men än sålänge är jag riktigt nöjd med det jag har nu.

Kan du inte visa en porträttbild du tagit med digitalkameran du hade innan?
Visst kan jag det! Jag får välja en, jag säger inte att det är den absoluta favoriten, men en utav de bilder jag gillar mest iallafall. Den kameran var inte den bästa, men som Eve alltid sagt, allt handlar inte om kameran. ;)


Hur länge tänker du hålla på med fotografering? Som det ser ut nu kommer jag fotografera tills den dag då jag inte längre kan använda min händer!

Vilka motiv tycker du är roligast att fotografera? Det varierar som sagt, men porträttbilder är det som intresserar mig mest. Kreativa bilder är också riktigt kul... :)

Jag tycker du tar fantastiska kreativa fotografier, hur släpper du loss din kreativitet? Hm, det är olika för varje gång... Ibland ser jag något och tänker "jaha!" om ni förstår vad jag menar? Då går jag loss lite med kameran och vissa bilder kan bli riktigt bra. Det kan även vara att jag helt plötsligt får en idé i huvudet och genast måste hämta kameran så jag inte glömmer vad jag vill fotografera. Sedan är det bara att hitta rätt läge så bilden får en härlig känsla och så "klick"!

Jag tycker du beskär porträttbilderna väldigt bra. Är det bara känsla eller har du lärt dig det någonstans? Vad glad jag blir av alla komplimanger, haha! :D Oftast tar jag en bild och låter den vara som den är och redigerar det andra, men ibland känner jag ändå att jag behöver beskära en bild... Det är har mest med känsla att göra och har även lite att göra med vad som brukar gälla. Ibland blir t.ex en porträttbild jättefin, men ändå lite tråkig då jag just råkat placera personen i mitten utav bilden. Då brukar jag beskära så att personen hamnar lite åt sidan och att jag beskär precis ovanför huvudet. Då får bilden mer känsla på något sätt. Det är dock sällan det händer. Andra gånger handlar det kanske om en blomma eller något liknande jag fotograferat och bilden känns tråkig. Då har jag helt och hållet låtit känslan ta över och beskärt på ett litet kul sätt. Jag är väldigt nogrann när jag beskär, jag vill inte att bilden ska kapas av så man verkligen ser att den är beskärd. Det ska synas att det ligger lite känsla bakom, men bäst är det när det inte syns att bilden är beskärd alls! Hehe, där fick du ett väldigt tydligt svar på din fråga, Göran!

Jag gillar verkligen bilden "Vad tror ni" Mystik och känsla... Berätta hur du tog den!

Jag stod vid akvariumet och fotograferade fiskarna. Bilden togs med den gamla lilla digitalkameran. Helt plötsligt fick jag för mig att det såg ganska fräckt ut när lampan lyste på den smutsiga kanten, akvariumet var inte som renast då hehe, och när växterna stack fram i kanterna. Pumpen i akvariumet gav lite liv i vattnet och tillsammans med ljuset gjorde det nästan hela bilden. När jag tagit bilden tyckte jag dock inte att jag var helt färdig. Jag prövade att öka kontrasten och det blev lite bättre. Sedan ändrade jag så bilden blev svartvit och då blev den bra tyckte jag! Jag tog bilden med blixt eftersom det fick lampan att lysa lite extra!




När började du blogga? På nyårsafton 2008. Jag har dock rensat bloggen av personliga skäl och därför ser ni inte så gamla inlägg, men det var då det hela började iallafall. :)

Vilka bloggar läser du dagligen? Det blir dem jag följer via bloglovin. Mina vänners bloggar, min systers blogg och några andra. Min favoritbloggare genom alla tider är Jakob (http://www.djungeltrumman.se/detvarmindag)! :D

Vilken är den bästa blogg du läst? Well, när det gäller Jakobs blogg är det ju inte bara texten som intresserat mig, men ändå är det hans blogg jag tycker om som mest. Det var hans otroligt fina bilder och snygga stil som lockade mig till en början, sedan var jag fast!

Följer du någon utav de större bloggarna (Kenza, Kissie, Foki osv)? Jag kan inte påstå att jag följer dem, men jag kikar in på dem då och då. Kissies blogg är skit, men ändå läser jag den... Jag älskar däremot både Kenzas och Fokis stil och de är båda riktigt söta tjejer!

Hur många besökare har du cirka på den dag? Det är allt från 20st till 60st, det skiftar hela tiden. Detta är när jag är aktiv på bloggen. Jag är nöjd med hur många läsare jag har även om detta är lite för många. :)




Var någonstans vill du gifta dig? Jag har alltid drömt om ett mysigt bröllop på stranden en varm sommardag eller utomlands, men vem vet hur det blir i framtiden!

Favoritmat? Thaimat!

Favoritfärg? Rosa och grön.

Är Kevin mannen i ditt liv? Guess not!

Har du bra betyg? Jag har lagom bra betyg, tycker jag. :)

Vem ringer/pratar du med när du är ledsen? Antingen bästa vännen Eve eller min kära granne Alice. Det beror på vem jag får tag i. Min syster är också alltid bra att ha i ledsna stunder.

Vem är din största förebild? Min syster. No doubt about it!

Vad är det godaste du någonsin ätit? Haha oj, det minns jag inte. :)

Vilket ämne har du högst betyg i? Engelska och musik.

Vilken låt lyssnade du på senast? John ME - Paris

Om du blundar, vad ser du framför dig då? Sommar, haha!


Tack till alla er som tog er tiden att ställa en eller flera frågor. Puss på er!


Time to get ready

      2010-04-07 / 07:21:55Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 


Det fick två bilder på Linnea. Vilken gillar ni mest? Svartvit eller färg?


Även om jag har sovmorgon får jag ta mig till skolan. It sucks. Så är det att bo här... I april kommer iallafall farmor, då kanske jag kan sova där på onsdagar. :) Nu ska jag iallafall göra mig i ordning. Ha det bra!

Stefan, åh, Stefan! Hahahha...

      2010-04-05 / 13:24:01Publicerat i kategorin Allmänt 


Ni som följt serien Paradise Hotel känner nog igen den här killen
. Själv följde jag serien som en galning och hejade på Stefan (bilden) och Jackie. Igår var jag som sagt på Ekebo och just denna gången skulle han och två andra deltagare från Paradise Hotel gå catwalk.

Ungefär tjugo minuter innan de skulle göra det gick jag, Alice och Matilda upp bakom scenen. Där stod världens snyggaste kille, Stefan. Vi kunde inte låta bli så vi ropade på honom och fan vilken go' kille han var! Jag från fick en kram av skönheten och efter det var jag helt till mig hela kvällen. :D

Awesome!

Ekebo med Alice!

      2010-04-04 / 12:33:08Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - djur & människor 

Deeeet fick bli en bild på mina kusiners hund Charlie!

Jag kom precis hem efter konfirmationen, eller ja, gudstjänsten. Det regnade och var kallt på vägen hem så jag sprang sista biten för att komma hem fortare. Nu sitter jag här och tar det lite lugnt. Jag måste vila upp mig för ikväll blir det Ekebo med Alice! Några som deltog i Paradise Hotel, som jag följde som en galning, kommer vara där. Can't wait. ;) Jag behöver ha lite kul!

Påskfirande hos moster Karin!

      2010-04-03 / 20:45:20Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - djur & människor 

Nu sitter jag uppe i sängen och har precis kollat igenom bilderna från dagen. Det blev påskfirande hos min kära moster tillsammans med kusinerna och mormor och morfar. Med tanke på det fina vädret var kameran ett måste och här kommer några bilder! :)


Lilla Matilda var superglad efter att hon hittat sitt påskägg!


Sedan var det dags att busa lite vid gungorna. Så söt!

Under tiden gick jag till Sanna som fick modella lite för mig, hehe.

Ännu bättre blev det när även Linnea ställde upp!

Men... Matilda ville också vara med...

...och självklart gick det att fixa! ;)

En megasöt bild på Sanna!

Nämen! Vem dök upp här nu då? Hej morfar! :D

Mormor och morfar ställer så gärna upp på bild. Lovely!


Sanna, Roland och Linnea. :)

Denna sötiga bilden får bli den sista för idag. Fler bilder kommer säkert dyka upp på senare tid. :p

Tur att man har släkten så man kan få tänka på annat än sitt brustna hjärta. Tack för dagen! :)