That girl

      2012-08-30 / 18:37:00Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 
Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 + Silver/vit reflexskärm (silvriga sidan)
50mm - 1/320 - f/2.8 - ISO 100


Jag får frågor om kamerainställningar och utrustning hit och dit. Med den här bilden besvarar jag era frågor med en gång. Eftersom att jag inte har en så stor utrustning än har jag inte tyckt att det varit lönt att skriva vad jag har använt för att fotografera olika bilder, men kamerainställningar känns inte lika dumt att skriva till under bilden. Och skriver jag inställningarna kan ju utrustningen lika gärna stå med.

Detta kommer jag inte att göra till varje bild jag lägger upp men jag gör det då och då. Jag hoppas att det är till lite hjälp!

Håll ut

      2012-08-27 / 13:39:00Publicerat i kategorin Allmänt 
Tja! Det är Linda. Ni vet, tjejen som äger denna bloggen? Jag hoppas inte att ni har glömt mig! Jag lever och jag har börjat skolan - wiho. Skolan tar upp mycket av min tid och därför har jag inte haft ork till att varken fotografera eller blogga. Vi har även lagt ner "Veckans bild" då knappt någom av oss har tid till det. Tyvärr har jag märkt att jag förlorar prenumeranter på grund av detta...
 
Till er som är kvar! Jag hoppas att ni stannar kvar oavsett vad ni följer mig för. Utan er hade jag knappt bloggat alls! Jag har inte bloggat på ett tag nu MEN ni har mycket att se fram emot. Igår hade jag nämligem en väldigt lyckad fotografering med ett gäng härliga danstjejer och de bilderna vill ni inte missa! Jag ska berätta mer om den fotogtaferingen senare. Just nu sitter jag och kollar igenom bilderna och så fort jag kommer hem kommer jag att påbörja redigeringen!

Ibland vill fler än väntat stå framför kameran

      2012-08-16 / 13:08:46Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 
 
Ibland vill fler än de som faktiskt ska fotograferas vara med på bilden och ibland får man låta dem vara det. ;) Det här är en bild från när jag fotograferade Hannah och Max. Killen i mitten är Max men jag har ingen aning om vilka de andra två är, haha!

En ny favorit!

      2012-08-13 / 15:19:00Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 
 
Här är en stor favorit från fotograferingen med Evelina igår. Jag fick faktiskt många bilder jag blev supernöjd med. Tanken var att bilderna skulle ha en bohemisk känsla.

Veckans bild - Landskap

      2012-08-12 / 13:57:04Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - Veckans bild 
Jag, FannyEmmaEbba och Rebecka har startat "Veckans bild". Det går ut på att vi väljer ett tema varje söndagsom vi måste fotografera efter för att sedan publicera det söndagen veckan efter. För att se de andras bidrag, klicka HÄR för att komma till vår Facebookgrupp!

Veckans bild - Motljus

      2012-08-08 / 18:37:50Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - Veckans bild 
Jag, FannyEmmaEbba och Rebecka har startat "Veckans bild". Det går ut på att vi väljer ett tema varje söndagsom vi måste fotografera efter för att sedan publicera det söndagen veckan efter. För att se de andras bidrag, klicka HÄR för att komma till vår Facebookgrupp!

Den här veckan blev "Veckans bild" försenad några dagar. Det beror framförallt på Polenresan. Men men, bättre sent än aldrig! 

A & E

      2012-08-06 / 16:13:50Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - kärlek 
 
Två bilder från fotograferingen med Albin och Evelina.

Tillbaka från Polen!

      2012-08-06 / 15:27:45Publicerat i kategorin Socialt 
Var har jag varit? Jo, jag har varit i Kraków med min pojkvän! Nu är jag dock tillbaka. ;) Jag hade bara med mig min lilla kamera då jag faktiskt inte ville ta med systemkameran. Det viktigaste är i alla fall inte hur fina bilderna är utan att jag har många bilder från resan. Här är många, men långt ifrån alla, bilder från resan:

 
Har ni någon fråga angående detta eller helt enkelt vill veta mer om min resa får ni hojta till så skriver jag lite mer om den!