Hello hello!

      2009-08-31 / 17:09:54Publicerat i kategorin Allmänt 

Kom nyss hem från en lång och seg dag i skolan. Just nu har jag en massa franskaläxa framför mig, buhu. Får ta och göra den om några minuter. Snart ska jag gå ut med hundarna och jag ska komma ihåg att hänga upp grejerna efter mig när jag kommer tillbaka denna gången. Varsågod mamma...

Jag känner mig fortfarande så glad och lycklig, som jag varit hela helgen också! Jag vet inte riktigt varför jag känner så, men allt känns verkligen bra. :D

Men nu ska jag väl plugga då... Pusshej!

Skola snart då

      2009-08-31 / 07:14:31Publicerat i kategorin Socialt 

Haha det fick bli en stooor och fin bild på finaste Sandra! ;)

Jag har nyss vaknat och är nästan färdigfixad, måste bara fixa håret också. Vi har som sagt idrott på morgonen, vi får väl se hur jag klarar av det.. Haha.

Igårnatt kom jag på att på onsdag är det faktiskt ett år sedan jag snackade med Sandra för första gången. Hon är en vän som står mig väldigt nära. Så den 2 september tänker jag hitta på något med henne efter skolan, såklart!

Yo!

      2009-08-30 / 20:48:23Publicerat i kategorin Allmänt 

Höhö, den kan jag allt bjuda på!

Konfa idag, eller aa, gudstjänst. Den söta gubben som satt bredvid mig sjöng riktigt fint må jag säga. Gudstjänsten var rätt seg, men det gick ju. Jag, Alice, Eve och Simon garvade några gånger. Men så kan det vara...
Efter gudstjänsten gick jag hem till Alice och fixade bilderna jag tagit på henne. Jag chillade ett tag till hemma hos henne. När jag kom hem satte jag mig vid datorn och jag sitter här än. Woho!

Imorgon är det idrott på morgonen. Det pallar jag inte. :( Oh well, nu ska jag kila! Pusshej.

Linda langar pics

      2009-08-29 / 16:57:35Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 

Det blir lite mycket bilder nu, jag vet! Men jag är fotointresserad... Vad ska ni som inte gillar göra åt saken? ;)
Här kommer iallafall några av de bilder jag precis tog i trädgården. Vilken/vilka gillar ni mest? :)





Helt okej!

      2009-08-29 / 15:31:50Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 

Bild: jag

Jag kom nyss hem från konfan. Det var helt okej! Imorgon ska vi grilla och grejer. Synd att Eve inte var med idag bara, men hon kommer imorn. :)

Nu sitter jag och funderar på att gå ut och fotografera lite... Det kan jag ju göra i väntan på Alice som kommer hit sen. Hon ska sova här också.

G'night!

      2009-08-28 / 22:29:24Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 

Bild: jag

Guuuud vad trött jag är! Jag ska nog lägga mig snart, jag måste bara fixa några fler saker på datorn. Tråkiga saker som måste fixas. Det enda som håller mig uppe nu är mina vänner som skriver och musiken som dunkar i mina öron.

Puss på det och puss på er! Godnatt sålänge! :)

Eeeen bild!

      2009-08-28 / 18:24:10Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - övrigt & kreativt 

Bild: jag

Jag väljer att bara lägga upp en av bilderna just nu. Resten är naturbilder, så jag kände för att välja en lite mer annorlunda bild.

Back home...

      2009-08-28 / 17:26:10Publicerat i kategorin Allmänt 

Äntligen hemma! Dagen har verkligen varit lång, men nu är den äntligen över och det är helg. Jag är jättesugen på godis! Snälla pappa, köp godis, jag tror inte han gör det men jag kan ju alltid hoppas. Haha, jag låter desperat ju. Men vänta nu.. Jag är ju desperat! Heh..

Jag känner mig så oerhört glad. Fråga mig inte varför, men jag är bara så himla glad idag. :D Imorgon är det dags för konfirmation. Det ska bli kul, förutom att jag måste vakna tidigt.

Jaja, nu ska jag ut i trädgården och kameran följer med mig. Bilder kommer säkert sen!


Jag älskar att blogga

      2009-08-27 / 19:37:21Publicerat i kategorin Linda tycker till 

Bild: Evelina Sigetty

Jag har inte många läsare längre, det vet jag. Visst önskar jag att jag visste varför, men det gör jag inte. Vissa slutar blogga vid det här tillfället.
Men inte jag! Jag älskar att blogga, jag älskar att få skriva av mig. Sålänge jag får göra det, är läsarna bara ett plus.
Don't get me wrong! Jag tycker det är helt otroligt att det faktiskt finns vissa som är intresserade av vad jag har att säga. Det jag menar är att jag bloggar inte för att få halva Sveriges uppmärksamhet. Vissa gör ju det, men inte jag.

Liksom.. Tänk vad kul att kunna läsa detta när man är vuxen och gammal? Bara få tänka tillbaka... :)

En snabbis!

      2009-08-27 / 15:56:42Publicerat i kategorin Allmänt 
Kom nyss hem och nu ska jag umgås med Eve och Alice! Ja.. Det var allt. :p

Jag älskar mina vänner

      2009-08-26 / 20:39:26Publicerat i kategorin Linda tycker till 


Jag är så oerhört glad över att jag har så underbara vänner.
Det är nog inte bara jag som är det. Jag menar det verkligen, tack för att jag har er! Utan er hade ingenting varit så bra som det är idag.
Under tiden som gått märker man vilka vänner som är äkta, man märker vilka som bryr sig och ställer upp när man behöver det. Man märker även vilka som inte är rätt för en själv och vilka som kommer svika en så småningom. Det finns så många som beter sig rent ut sagt idiotiskt och man blir sårad utav det, men efter en tid inser man att det bara var bra att "vänskapen" tog slut. Ibland kan det hända att man känt sig utnyttjad av någon anledning och då är det bättre att man inte går och hoppas och liknande. Vänskapen tar ju slut av en anledning. Jag vet inte riktigt om ni få personer som läser detta förstår vad jag menar med detta, men det är så svårt att förklara.
Denna gången tänker jag inte innan jag skriver, jag bara skriver...

Vänskapen kommer och går
, men kommer alltid tillbaka, den stannar alltid. Vänner finns alltid kvar. En vän kan be om förlåtelse och en vän kan förlåta. Mina vänner, och jag tror det är det samma för dem flesta, dömer mig inte. De tar mig som jag är, accepterar mig och är min vän vad jag än gör. Jag hoppas ni har minst en sådan vän. Om ni inte redan har det, är jag säker på att den personen snart kommer att dyka upp.


Min dag!

      2009-08-26 / 19:36:44Publicerat i kategorin Allmänt 
Skola, som vanligt. Det gick finfint hos tandläkaren men det gör sjukt ont nu. Jag ska snart göra franskan och efter det ska jag hoppa in i duschen.

Jag har varit med Alice idag igen efter skolan. Mys som vanligt! Det slutade med att man snackade med världens bästa Martin i telefon, gaaanska länge också.


Vill bara tilläga, onödig fakta för vissa men aa, jag och Alice kom på att Carls skor sitter som en schmäck på mina fötter!

Heh. Aja. Måste plugga nu...

Godmorgon

      2009-08-26 / 06:48:18Publicerat i kategorin Allmänt 
Detta är första gången på länge som jag är såhär trött. Jag orkar inte fixa mig eller någonting, men jag måste... Jag missar en halvtimme av tekniken idag iallafall, jag ska till tandläkaren. Vet inte om det är positivt eller negativt, jag gillar varken tandläkaren eller teknik!

Nu måste jag fixa mig iallafall. See ya!

Tack för idag sötisar!

      2009-08-25 / 21:27:06Publicerat i kategorin Allmänt 
Dagen började såklart med skola och det var inte jättehemskt faktiskt. Heho...
Efter skolan stack jag till stan med Evelina och Alice. Det var mysigt och trevligt som vanligt, jag älskar att umgås med mina bästa brudar! :D Mycket har hänt idag, både bra och dåliga saker. Jag har även dragit ett stort streck över vissa saker och det är väldigt skönt.

Efter vi varit i stan skulle vi hem men det slutade med att vi hamnade på ett sjukt öde ställe. Det var värsta bondgården haha. Vi gick iallafall till Alice's söta häst sen och där hittade vi en jättesöt kisse som var jättemysig! Jag fångade allt på bild med min extremt dåliga mobilkamera såklart. ;)


Checka åkern, bondgårdarna och den feta höbalen!

Alice sötar sig i ödemarken. ;)

Alice tyckte jag skulle ta bild på hästbajset... Heh.

Kissemissen! Den var mycket sötare i verkligheten dock. Hihi. :D

Iallafall. Jag kom nyss hem från Alice efter att ha varit hos henne en stund. Nu sitter jag här och ska snart lägga mig i sängen. Puss på er!

ZZZZZZZzzzz...

      2009-08-25 / 06:45:48Publicerat i kategorin Allmänt 
Jag har nyss vaknat och halvsover fortfarande. Det är så jobbigt att tvinga sig själv att vakna varje morgon! Usch! Idag slutar vi kl 15, som faktiskt är tidigt om man kollar på vårt schema... Ska som sagt till stan med Alice då och vädret ska vara jättefint så det är perfekt!

Ouuuch

      2009-08-24 / 19:37:20Publicerat i kategorin Allmänt 


Det fick bli en bild på min älskling som gottar sig i solen.

Jag råkade ta fel engelska böcker, jag råkade ta förra årets. De låg tydligen kvar i mitt skåp... Typisk mig! Men det gick att plugga ändå, visst visst. Jag kom ihåg tillräckligt av glosorna och skrev en text om sommarlovet som man skulle göra. Berit blir förhoppningsvis nöjd haha. ;)

Nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå. Efter skolan imorgon drar jag med Alice en sväng till stan, det blir mys!


Todaaay

      2009-08-24 / 16:38:09Publicerat i kategorin Kläder och outfits 

Håret är risigt och jag ser rätt trött ut på bilden, men aja! ;)

Det var skolfoto idag då, jag tog inga speciella kläder faktiskt. Många var väldigt uppklädda men det körde inte jag på, haha. Skolan var seg men ändå helt okej. Vår nya svenskalärare är jättehärlig! Haha hennes humor är bara för bra, tänk att lärare kan vara roliga. ;) Nej men väldigt go var hon iallafall. Efter skolan tog jag bussen hem och då var jag sjukt flummig, som jag var senare på dagen också om jag glömt berätta det. Många tyckte nog jag var knäpp men det bryr jag mig inte om! Hah!

Nyduschad!

      2009-08-23 / 21:32:12Publicerat i kategorin Allmänt 
Nu är jag nyduschad och imorgon är det skola igen. Det är inte kul, men jag klarar mig med Eve vid min sida! Usch, idrott på morgonen och skolfoto efter det... Vill inte se helt slut ut på skolfotot! Men jaja, jag löser det nog på något sätt. Nu ska jag snacka lite mer med Stoffe sen ska jag sova. Godnatt på er. :D

Välalalala

      2009-08-23 / 14:48:21Publicerat i kategorin Socialt 

Kom nyss hem från Väla där jag var med Alice och hennes söta mamma Helena. :) Alice hittade mycket, men jag nöjde mig med lite smått som jag behövde haha. Det var trevligt iallafall! Nu ska jag kolla min bilddagbok och liknande onödiga saker, sedan ska jag hoppa in i duschen.

Jag hoppas ni andra får en fortsatt trevlig dag!

Puss på er!

      2009-08-22 / 16:36:28Publicerat i kategorin Allmänt 

Hmmm...

Jag har knappt några som följer mig via bloglovin så de som faktiskt följer mig vill jag hålla extra hårt i! Vilka som följer mig via bloglovin vet jag inte, men jag är oerhört tacksam ska ni veta iallafall. Tyvärr är det några som slutat följa mig så nu är det betydligt mindre som följer mig än innan...

Så därför frågar jag nu, och jag vill ha ärliga svar, är det något med bloggen jag borde förbättra eller ha mer av?

bloglovin

Här kommer lite bilder

      2009-08-22 / 13:55:03Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 
Idag ska familjen Dahl bli bjudna på mat kl 5, haha. Jag tänker chilla tills jag måste fixa mig.

Här kommer lite bilder jag tagit de senaste två dagarna, tyckte att de kunde få komma upp i bloggen nu. :) Vissa är inte så märkvärdiga enligt mig själv men jag har kvar dem och tycker jag kan ta och lägga upp dem!







Och såklart, den vanliga frågan, vilken/vilka gillar ni mest? ^^

Husdjur grillar vi då inte!

      2009-08-21 / 20:51:37Publicerat i kategorin Allmänt 

Voff voff!

Matte kommer med mat! :D

Det visste ni inte? Höhö. Jo, att jag har tama fiskar hihi. Vissa fiskar i vår damm är tråkiga, men denna firren är som en hundvalp! Ni skulle bara veta! Höhöhöhö...

En lååång dag

      2009-08-21 / 17:45:43Publicerat i kategorin Socialt 

Bakom kameran: Evelina Sigetty

Jag kom nyss hem från stan efter en lååång dag i skolan. Det är helt sjukt vad långsamt vad tiden har gått idag! Jag hatar vårt schema förresten, det är riktigt dåligt. Ni skulle nog förstå om ni såg det med egna ögon haha... Efter skolan stack jag till stan för att köpa en vit kofta, och gissa vad? Jag kom hem utan kofta, såklart. Ängelholm har tydligen väldigt ont om vita koftor! Det får bli väla eller något snart istället.

We made it!

      2009-08-20 / 15:55:18Publicerat i kategorin Socialt 

We made it! Både jag och Eve, plus alla andra på skolan haha, klarade det. Förutom att vakna halv 7 på morgonen så var det helt okej. Man träffade många saknade personer. Det bästa var dock när Jonte dök upp! Han har gått ut 9an och är en väldigt bra vän och vi saknade honom. Precis när jag och Eve pratade om hur vi saknade honom så bara står han där som ett mirakel i korridoren, haha! Det var hur kul som helst iallafall. :)

Jag har nyss varit och lämnat Eves kamera så förhoppningsvis kommer hon skicka några bilder vi tog igår, som jag sedan kan lägga upp på bloggen.

En sak till! Jag har fått räls, ja tandställning, på de nedre tänderna nu. Det värker och gör ont men jag har ju varit med om den smärtan förut fast i de övre tänderna... Jag ser inte så hemsk ut som jag trodde att jag skulle göra, men det känns som om jag ser hemsk ut. Jaja. Det är något man får ta!

Jag oooorkar inte!

      2009-08-20 / 06:59:45Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 

Bild: jag

Shit. Jag och Eve vaknade för ett tag sedan och nu sitter jag här och nästan dör så trött jag är! Första skoldagen idag och jag oooorkar inte göra det här varje varsagsmorgon! Jaja, nu måste jag faktiskt skynda mig om jag ska hinna bli klar...

Vi hörs sen då!

Godnatt sötnosar!

      2009-08-19 / 21:26:20Publicerat i kategorin Allmänt 
Jag kan inte svara på era kommentarer! Förlåt, internet är helt.. ja..! Tack för alla gulliga kommentarer jag får iallafall. :)

Eve sover här och imorgon är det skola, jag är faktiskt nervös men som tur är har jag Eve vid min sida. Vid kl 14 imorgon får jag tandställning där nere. Perfekt dag också, dagen innan skolfotograferingen. Nej! Det är katastrof, haha! :(

Jag och Eve har tagit en massa fina bilder med hennes kamera idag, de dyker upp senare om någon dag. Nu ska vi faktiskt lägga oss för att orka morgondagen. Godnatt sötnosar!

Puss puss på mamma

      2009-08-19 / 13:51:07Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - självporträtt 

Bild:
jag, både bakom kameran och på bilden.

Nehepp, stan blir det inte. Alice kan inte och jag kan inte ta mig dit själv för det vill inte min cykel! Men eftersom det är min sista dag på hela lovet så måste jag ju göra något. Så jag bad Eve komma hit och hon är påväg nu, tack och lov! Jag ska försöka tvinga mamma att låta Eve sova här (puss puss på mamma som läser detta). Det är ju trots allt sista dagen på lovet och när det är första dagen i skolan vill jag ha med Eve från stunden att jag vaknar tills jag då hamnar på bussen. Vi kan lugna ner varandra och dessutom kommer jag ha lättare för att vakna!

Adel och gänget kommer senare idag vid kl 6. Mer än att de ska komma och vi ska fika vet jag inte, men det blir säkert okej. Eve får träffa dem igen iallafall, haha. Nu ska jag klä på mig, är lite sen med det idag haha. Puss och kram!

Dagens viktigaste måltid

      2009-08-19 / 09:48:19Publicerat i kategorin Socialt 

Mina små fötter, Felicia och Alice. Ännu en bild från skolan...

Jag vaknade faktiskt tidigt idag för att vara lite förberedd inför imorgon då skolan börjar. Också för att jag antagligen ska till stan idag och då får jag mer tid på mig att duscha och sådant. Nu sitter jag här med en halvfylld filtallrik och jag får inte i mig mer, jag klarar inte av att äta mycket på morgonen, trots att det är dagens viktigaste måltid haha.

Sms från Sandra

      2009-08-18 / 16:54:44Publicerat i kategorin Allmänt 
Sandra: Vad ska du göra idag? :)
Jag: Chilla hemma eftersom jag inte kan ta mig någonstans. :p
Sandra: Ska va med Alice, Ronija och Rönna så ville ju du skulle va med. :) Men aja. :(
Jag: Jag vill men kan inte! :(
Sandra: Okej :(

..osv. Jag som tyckte jag hade en skön och bra dag genom att bara chilla. Det skulle jag vilja ta tillbaka nu... Nu är det inte alls roligt längre. Jag vill ju träffa mina brudar! :(

Nikki!

      2009-08-18 / 15:48:46Publicerat i kategorin Allmänt 



Har bara vilat idag och det är faktiskt riktigt skönt. Bara ligga och kolla film utan att någon stör, förutom Nikki då alltså. Nikki, min kära hund som följer med mig vart jag än går, även när jag ska kissa.