Jag lyckades fånga några vinterbilder...

      2010-11-30 / 18:51:39Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - blandade kategorier 

...innan fingrarna trillade av. Eller, de trillade inte av, men nästan på. Det kändes som om de skulle göra det iallafall. Anledningen till det kan ju vara att det faktiskt var -14 grader ute idag. Jag var bara ute i ungefär en kvart, men jag hade knappt någon känsel i fingrarna bara efter den lilla stunden.
Usch, vad kallt det är! Vintern ger mig fina bilder och jag gillar julafton och nyår, men bortsett från det är vintern bara skit...

Mer Photoshop...

      2010-11-29 / 18:30:01Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 

Medan kameran är på laddning sitter jag och fixar några med gamla bilder...
Den sista bilden, på söta Emilie, är min favorit. Hittar ni någon ni gillar? Jag är inte van vid Photoshop, konstruktiv kritik uppskattas!


Laddar kameran

      2010-11-29 / 15:02:43Publicerat i kategorin Allmänt 

Nu ligger batteriet och laddar för fullt. Idag hinner jag nog inte ta några vinterbilder eftersom att det blir mörkt så snabbt. Dessutom har jag ingen vidare ork då jag lyckats bli sjuk igen. Aja, kameran är fulladdad tills imorgon och om jag har lite mer ork då så ska jag ta några bilder. :)


Julskyltning imorgon!

      2010-11-27 / 19:57:11Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 


En somrig bild kan behövas i en vinter som denna, haha...

Imorgon är det julskyltning i stan! Jag kommer vara där tillsammans med Eve, bruden på bilden, hennes nya kärlek Albin och Edward. :) Det blir nog mysigt!

För övrigt så har min bror äntligen fixat Adobe Photohop CS5 till mig, tack som fan för det! Helt ärligt har jag aldrig fixat och trixat med det förut så det blir en väldigt stor utmaning för mig. Ni kanske har några tips till mig? Kommentera gärna!
Något som är galet bra med Photoshop är att man kan spara bilder så de blir i bra kvalité på internet (Save for web & devices). Det hittade jag tack vare den här otroligt duktiga fotografen som faktiskt är från samma stad som mig! Ta en titt på hennes bilder vetja. :)

Nu blev det en massa grejer här... Till sist vill jag tacka er alla för era fina kommentarer som jag fått den sista tiden. Jag uppskattar dem verkligen! :)


Julpyssel

      2010-11-25 / 19:37:09Publicerat i kategorin Allmänt 

Att sitta och pyssla är också ett sätt att visa sin kreativitet. Idag var det julpyssel som gällde tyckte våra lärare. Först suckade jag eftersom jag trodde det skulle handla om att klippa och klistra. Jag hatar nämligen att klippa och klistra med en massa färgglada papper som ska bli någonting... Den här sortens julpyssel var dock rätt kul. Mysig också! Det fanns mycket fint att välja på och det kunde se ut lite hur som helst.

Det här gjorde jag:
Haha... Vad tycker ni? :D


Lägerskola

      2010-11-24 / 08:54:16Publicerat i kategorin Allmänt 
Nu sticker jag till lägerskola med min klass! Jag kommer hem på torsdag! Puss på er sålänge! ;)

Harry Potter and the deathly hallows, part 1

      2010-11-21 / 19:36:46Publicerat i kategorin Socialt 


Två bilder på mig från Eves ipod, heh.

Igår var nog den tråkigaste lördagen på väldigt länge. Eve och jag höll på att dö... Det tog vi igen idag då vi var och kollade på den senaste filmen med Harry Potter. Den var väl, ja, helt okej. Jag gillar alla de där filmerna och jag har följt dem sedan jag var en liten puttefjutt. I just den här, part 1, hände det dock inte särskilt mycket. Man önskar ju att det hade hänt lite mer under de två timmarna och trettio minuterna som filmen var igång...
Jaja, det sägs hända mer i del två av filmen! :)


Ur arkivet 2

      2010-11-18 / 20:46:19Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - blandade kategorier Ur arkivet

      2010-11-16 / 20:58:43Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - blandade kategorier 

Bilder ni antagligen inte har sett... Både nytt och gammalt! :)Höst

      2010-11-15 / 18:39:01Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 

Grattis på farsdag, papsen! ♥

      2010-11-14 / 22:47:20Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - djur & människor 

Bättre sent än aldrig... Jag är så dålig på att komma ihåg sådana här dagar, men jag lyckades gratta pappa innan dagen var slut. Tur det!
Här har jag samlat ihop några bilder på min finaste papi. ♥


Ännu äldre porträtt, hahaha!

      2010-11-13 / 14:32:06Publicerat i kategorin Allmänt 

Jag visade er gamla porträtt i förra inlägget och ni fick se hur jag har utvecklats... Ni fick dock inte se hur jag utvecklats sedan jag tog mina allra första porträtt. Tror ni att jag hade all den kunskap jag har nu för några år sedan? Bilderna nedan är ordentliga bevis på att jag inte hade det! Ta en titt på de här bilderna och kanske får ni ett lika gott skratt som jag fick när jag kollade igenom dem...

Man måste börja någonstans och såhär såg det ut för mig. Ja, självklart var jag skitnöjd med de här bilderna. Idag skrattar jag däremot bara åt dem, haha! Jag måste bara säga, jävlar vad mycket bättre jag är nu!


Hittade några gamla porträtt på skoldatorn...

      2010-11-10 / 14:30:00Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 

Ja, rubriken förklarar väl det hela. Det här är rätt gamla porträtt som jag för ett bra tag sedan sparat på min inlogging i skolan. De här bilderna tycker jag fortfarande är rätt fina. Vad tycker ni? :)

Det här var på tiden innan jag ägde en alldeles egen systemkamera.
Jag fick låna Evelinas och Alice's fina kameror. Bilden där Alice ligger i gräset använder jag mig dock utav en kompaktkamera. Jag tycker jag var duktig redan då, men visst har jag utvecklats en del? :)


I'm addicted to Skins

      2010-11-09 / 21:06:15Publicerat i kategorin Allmänt 

Det hela började med att jag började titta på säsong 3 på Kanal 5 efter att Didde tipsat mig. Guess what? Jag älskar det! Nu har jag kollat färdigt hela säsong 1 och är inne på säsong 2. Nörd är vad jag är, men det struntar jag i. Tidigare var det O.C och One Tree Hill som gällde, men nu är det bara Skins som gäller!
Jag tänkte dela med mig av lite bilder som har med serien att göra...
Heh, som sagt, nörd.


Freddie! Mjao, hot!

Maxxie, en annan favorit! ;)

...


Vintern är här

      2010-11-09 / 17:55:09Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 


En av alla bilder på finaste Alice med sitt härliga skratt. :)

Usch hörni, nu fryser man som aldrig förr. Träden må vara klädda med höstens alla färger, men nu är vintern ändå här. Sorgligt men sant. Det har snöat på många ställen idag och det kommer väl hit snart också. Det enda jag längtar efter när det gäller vintern är julafton, nyår och alla fina vinterporträtt.
Annars är vintern ett stort nej tack för mig. Vad tycker ni om vintern?


Sagotema, färglatt och skräck...

      2010-11-07 / 16:48:48Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - fotoprojekt 

Igår lottade jag ut tre teman utav de ni kommenterat här. Idag tog jag lite hjälp utav Alice och vi hade ca 15 min på oss att hinna ta bilderna innan hon skulle iväg och träffa sin Sebbe. ;) Lite stressigt blev det allt, men det gick ändå och utan henne hade jag inte haft några bilder alls.

Era teman kan tolkas på hur många sätt som helst... Det ni tänkte er kanske är motsatsen till vad jag fotograferat, eller mitt i prick. Antagligen motsatsen. Iallafall, here we go...

Sagotema:

När jag drog lotten där det stod "sagotema" fick jag ärligt talat lite panik. Det fanns verkligen ingen idé som ville dyka upp i huvudet på mig. Till slut bestämde jag mig för att hitta ett ställe med mycket växter runt omkring och därefter lägga till en massa rosa i bilden. Bilden är gullig, men särskilt sagolik vet jag inte om den blev. Hade jag haft mer tid med modellen, kanske klätt henne på ett lite speciellt sätt och inte fotograferat under stress, hade resultatet blivit bättre. Jaja!
Jag hoppas Sandra som föreslog temat är lite nöjd iallafall. ;)

Färgglatt:

Jag vet inte vem som tipsade om det här förslaget då det varken stod något namn eller fanns någon länk. I vilket fall som helst var det här det lättaste temat. Det svåraste här var att hitta något färgglatt och det var... Inte svårt alls! Jag fotograferade bilden i motljus för att lite ljus skulle lysa igenom och ge lite mer liv i bilden, haha.

Skräck:

Evelina föreslog det här temat och det är jag väldigt glad över. Alla kanske inte vet att jag älskar att sitta och titta på hemska skräckfilmer. Hur äcklad och rädd jag än kan bli så älskar jag det. Så är det! Just därför fick jag en massa idéer direkt när skräcktemat blev valt. Eftersom jag och Alice inte hade så lång tid på oss fick det tilll slut bli något väldigt enkelt. Det blev dock bra ändå tycker jag!

Återigen ett stort tack till Alice som orkade ställa upp på det här! ;)


Blerina ännu en gång! ;)

      2010-11-07 / 13:29:15Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 
Hittar ni någon utav dessa som ni gillar? :)


Galet värre

      2010-11-06 / 23:45:47Publicerat i kategorin Socialt 


Normala brudar, eller? Jadå...


Blerina ♥

      2010-11-06 / 14:59:55Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 

Blogg.se förstör kvalitén en aning och gör bilderna lite korniga, som vanligt, men det får man ta. Haha...

Himlen var grå/vit igår så ljuset var inte det bästa. Reflexskärmen kom knappt till användning för det var ju inte lönt... Men, bilderna blev fina ändå! Det tycker iallafall jag och jag hoppas Blerina tycker likadant. :) Det var kul att umgås med Blerina lite utanför skolan också. Tack för dagen, sötnos!


I stan och fotograferar Blerina!

      2010-11-05 / 13:12:13Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 


Jag passar på att bjuda på en färgglad höstbild. :)

Oj, vilket skitväder! Det hindrar mig dock inte att dra till stan och fotografera söta Blerina som går i min klass.
När jag kommit hem kommer ni alltså att få se några härliga höstporträtt.

Puss på er sålänge! :)


Nu är den av!

      2010-11-04 / 17:32:36Publicerat i kategorin Allmänt Bilderna är ganska otydliga, som cambilder brukar vara, men ni kanske ser ändå... Vad är annorlunda? Jo, om ni kollar på mina tänder ser ni något annorlunda. Iallafall de som känner mig. Rälsen är av, så är det, YES!! Tandställningen togs av i tisdags och jag är alldeles överlycklig över att den är borta och aldrig kommer komma tillbaka. Jag kanske inte har något jättefint smile, men det är tusen gånger bättre nu än innan.

Innan jag fick tandställningen hade jag snea tänder, en tand som inte ville komma ner och rätt stort överbett. Allt det där är fixat nu! :D


Det finaste ögonblicket

      2010-11-01 / 19:10:05Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - blandade kategorier 
Skrattet. Inte det tillgjorda smilet man har för att se bra ut i kameran, utan det personliga, alldeles unika, härliga skrattet. Det som kommer alldeles utav sig självt, det som är äkta. Alla har det, och åh, vad det blir fint på bild! Det finaste ögonblicket man kan fånga med kameran. Ovan ser ni exempel på bilder jag älskar. Jag tittade runt bland alla porträtt och valde ut några utav mina favoritskrattbilder i svartvitt. :)

Hittar ni någon favorit?