The Last Song

2010-07-22 / 16:24:32Publicerat i Linda tycker tillIgårkväll satt jag uppe och kollade på den här filmen. Det var en väldigt gullig film med en väldigt gullig handling!

Lite om Miley Cyrus skådespelande då... Personligen tycker jag hon ska hålla sig till sin roll som Hannah Montana. Hon är en duktig sångerska och en hyfsat bra skådespelerska tycker jag och visst gjorde hon dessutom bra ifrån sig, men vissa scener passade verkligen inte henne. Jag tyckte inte hon var riktigt mogen för en så seriös roll vilket ledde till att vissa scener bara blev pinsamma och inte särskilt trovärdiga. Till alla Miley-fans, jag säger inte detta för att trycka ner Miley Cyrus, haha. Detta är min åsikt, jag är fullt medveten om att inte alls tycker som jag!

Lite kort om de andra skådespelarna..
Greg Kinnear. Väldigt söt som pappa. Han var väldigt trovärdig och det var någon scen han fick mig att fälla en tår till dessutom!
Bobby Coleman. Jag måste bara säga, jäklar vad den ungen är söt med sina stora bruna ögon! Trots sin unga ålder var den här killen riktigt duktig. Lite mer tjat om Miley... Hon må vara mycket äldre, men på något sätt känns den här lille killen vara mycket mer erfaren inom skådespeleri. I'm just sayin'!
Till sist, men inte minst, Liam Hemsworth. SNYGG! Förlåt, jag kan inte låta bli, men.. Sicken pudding, haha! Det var mest tack vare honom som vissa scener blev överdrivet gulliga. Det var verkligen ögongodis. Inte bara tack vare hans yttre, såklart, hans skådespelande får fem av fem toast! ;)

Jag kan säga såhär, jag blev kär i filmen när jag såg trailern. Då tänkte jag "den här måste jag verkligen se!". Den var jättebra, men filmen gjorde mig faktiskt lite besviken. Jag trodde den skulle imponera ungefär lika mycket som Dear John, men nix. Jaja, det är ändå en film jag kan rekomendera! Den var trots allt väldigt gullig. :)

Är det någon mer än jag som sett filmen? Vad tycker ni om den?

Skrivet av malin

finns den att ladda ner någonstans? :D

2010-07-2216:50:06 | http://mkarlstrom.blogg.se/
Skrivet av matildac

frågestund på bloggen,fråga nått! :)

2010-07-2216:59:56 | http://matildac.blogg.se/
Skrivet av Hannah

SV: haha jag också ;)

2010-07-2217:43:20 | http://hannahwagner.blogg.se/
Skrivet av Cajsa

Hejsan! :D Nu är jag tillbaka från min bloggpaus! :D

allt bra med dig?

2010-07-2220:17:35 | http://cajsa1.webblogg.se/
Skrivet av FRIDA HJÄRTA KEVIN

Åh, jag älskar den filmen!!! :)SV; Ja verkligen :D

2010-07-2222:21:50 | http://fridasjoblom.blogg.se/
Skrivet av Cajsa

jo, livet rullar på. :) göres?

2010-07-2222:30:37 | http://cajsa1.webblogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: