Internet fungerar inte som det ska...

      2010-07-31 / 19:55:47Publicerat i kategorin Socialt 
... därför är det gästbloggaren som än en gång är här och skriver. Linda bad mig att logga in och skriva detta, att hennes internet inte fungerar.
Är lite upptagen för tillfället, ska äta pizza och se på film med Axel och Ellinor. Och äta massa godis och dricka ännu mer läsk. Vi kände för att vara lite feta ikv!

Peace out :>
/DWahlgren

Hoffmaestroooooo!

      2010-07-30 / 01:04:50Publicerat i kategorin Allmänt 
Jag har nyss varit på Helsingborgsfestivalen och jäklar vad mycket folk det var! Höjdpunkten på hela kvällen var helt klart Hoffmaestro som spelade på stora scenen. Ni skulle sett mig då de spelade Highway man, ehehe... De var riktigt bra live, tycker jag, precis som jag hört från andra!

Jag hade inte kameran med mig, soooorry. Däremot tog jag lite bilder här hemma och de dyker kanske upp imorgon. Jag är för trött för att fixa med dem nu.. Natti! :)

FRÅGESTUND!

      2010-07-28 / 22:21:40Publicerat i kategorin Allmänt 


Släktträff på pappas sida! (bilder från igår)

      2010-07-28 / 17:01:42Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - djur & människor 

Här är alla, förutom jag och min syster, samlade! :)

Hans,  Jonathan och Alexander på en rad. ;)

Faster Marian i sina snygga brillor!

Vi gick runt i Danmarks mysiga stad Helsingör. :)

Farmor var söt i sin hatt, hehe.

Sicken schtekare!

Söta Lena. :)

Titta så fin han är, min bror!


Alla hade något att snacka om! (Haha, jag kunde inte komma på någon vettigare bildtext till de här två bilderna...)

Gullig bild på syrran och pappa. :)

Captain Morgan blev väldigt omtyckt, haha.

Det var några bilder det! Lyckad dag med underbart väder, måste jag säga. Kul var det att få träffa släktingar man inte träffat på jättelänge. :)

Trevlig måndag! ;)

      2010-07-26 / 22:21:48Publicerat i kategorin Socialt 






Dessa bilder får sammanfatta min måndag! Imorgon är det släktträff på pappas sida och då ska vi åka till Danmark. :)


Love the way you lie (acoustic cover)

      2010-07-26 / 12:30:54Publicerat i kategorin Musik 



Jag hittade den här covern av Eminem - Love the way you lie den här bloggen. Jag fastnade faktiskt för den och tycker att de gjort en riktigt bra cover! Ska jag vara helt ärlig gillar jag deras version av Rihannas bit mycket mer än när Rihanna sjunger den. Killen rappar även bra, dock rappar han inte bättre än Eminem, men vem gör det..? Jag har alltid tyckt att Eminem är världsbäst på det. ;)


Frågestund snart...?

      2010-07-25 / 23:39:42Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 



Många utav de bloggar jag läser ordnar frågestunder.
Det gör att jag blir lite sugen själv! Jag funderar på att ha en snart... Vad tycker ni? :)


Lilla kameran tillbaka!

      2010-07-25 / 16:24:30Publicerat i kategorin Socialt 


Min syster har jobb i Ängelholm och därför bor hon här ett tag. Mysigt! Hon tog med sig min lilla kamera som hon lånat några månader. Bilderna ovan är alltså tagna med den, haha... Bara för att visa vad som händer i lilla Höja just nu, alltså Ugly Betty och datornördande med syrran.

Den lilla kameran är bra att ha med då man bara vill spara minnen, utan att släpa med sig systemkameran överallt. Jag är ju rädd om den och då är det lättare om man har den lilla med sig!

Här kommer länkarna!

      2010-07-25 / 00:36:58Publicerat i kategorin Allmänt 

Först och främst, tack för alla snälla kommentarer (de som inte handlade om länkningar alltså)! Det blev så mycket att göra nu så jag hinner inte svara på alla. Jag vill bara att ni ska veta att jag uppskattar varenda en!

Nu ska jag först visa de fem bloggar som intresserade mig mest. Jag skriver även vad de själva skrivit på sina egna bloggar om sig själva och deras bloggar. Då får ni andra lite extra koll på vilka de är och vad de bloggar om. ;) Ni andra får självklart också en länkning. Jag gör som jag lovat. Ni får dock inte en riktigt lika märkvärdig en. Enjoy!


..är en femtonårig tjej från björkarnas stad - Umeå. På fritiden hittar du mig oftast i en danssal på Balettakademien, bakom en Canon EOS 500D, vid pianot sjungandes, med en pensel i högsta hugg eller hos någon av mina underbara vänner. I min blogg visar jag först och främst upp mina kreativa sidor, men ibland kan även personliga tankar och funderingar slinka in på ett hörn. Hoppas att du gillar den.


Hej! du har precis klickat dig in på en mycket speciell fotoblogg - en blogg för dig som älskar foto lika mycket som mig!


Är en lagom glad, lagom bitter tjej på 21 år. Är bosatt i undersköna Skövde med pojkvän och hundvalp och pluggar dataspelsutveckling med inriktning grafik.


Ålder: 19 Bor just nu i Dalarna, Falun och jobbar tills jag vet vad jag vill göra. Mina största intressen är hästar, foto, djur och natur vilket kommer synas mycket i bloggen. Jag säger inte att jag är fotograf, jag tycker inte jag är bra på att fotografera, jag tycker bara det är kul att spara på minnen och dela med mej. Men konstruktiv kritik är alltid välkommet för att lära och bli bättre.


Tjaa! Jag heter Evelina och är 14 år :) Jag älskar att vara med vänner och fota, Mina föräldrar är skilda, så jag går i skola i skåne hos mamma, och varanan helg åker jag till pappa i stockholm . Min bästa vän heter linda och jag älskar henne. Jag flytta till skåne när jag var 3 år gammal. Och nu bor jag i Lilla Ängelholm.


Och här kommer resten! Bra bloggar de med, men som sagt, jag valde ut mina fem favoriter!

http://fotonavemma.blogg.se/          http://fotobyfj.blogg.se/          http://jjosefiines.webblogg.se/          http://malinjennywestman.webblogg.se/

http://shakemyworld.devote.se          http://ladymuffin.blogg.se/          http://fulanka.blogg.se/          http://enlilabanan.blogg.se/

http://hachisan.blogg.se/          http://shubree.blogg.se/          http://desslikes.com          http://jiggly.blogg.se/

http://malabuz.blogg.se/          http://malabuz.blogg.se/          http://jenniferidasofie.blogg.se/          http://elinsrunaway.blogg.se/

http://srktjejen.blogg.se/          http://cassandraam.blogg.se/          http://petterssonss.blogg.se/          http://sofii.devote.se/

http://valentiiinaaa.blogg.se/          http://ailas.svenskablogg.se/          http://morephotos.blogg.se/          http://ronnjaaa.blogg.se/

http://frokenmela.blogg.se/          http://riccis.se/          http://fantanizer.blogg.se/          http://prettypictures.blogg.se/

http://ameliaerdtman.blogg.se/          http://somaiyah.blogg.se/          http://zoofie.devote.se/


Oj, vad många det blev!

      2010-07-24 / 23:16:34Publicerat i kategorin Allmänt 

Eftersom det blev så otroligt många, mycket mer än väntat, ändrar jag lite. Ni har istället till 23.30 på er att kommentera! För att göra det hela lite intressantare... Jag väljer ut fem stycken som får en bildlänkning, något som har en tendens att locka lite mer utav någon anledning. De andra får en vanlig länk under! :)


Länkning om du kommenterar innan kl 00.00!

      2010-07-24 / 21:28:48Publicerat i kategorin Allmänt 

Vill du få en liten länkning senare ikväll? Kommentera bara under detta inlägg att du är med! Senare ikväll väljer jag ut den blogg, av alla som kommenterat här, som intresserat mig mest. Svårare än så är det inte och lite extra besökare är väl aldrig fel? ;)

I changed my mind! ALLA som kommenterar att de vill bli länkade under detta inlägg, innan klockan slår 00.00, får en länkning. Jag känner mig lite snäll ikväll och vill göra så många som möjligt glada. ;) Ni har ganska god tid på er så sätt igång vetja! Det är dock viktigt att ni skriver att ni vill bli länkade.


Blandat

      2010-07-24 / 19:49:36Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - blandade kategorier 








Några bilder jag tagit de här två dagarna...

Idag blev det Helsingborg med kusinerna. Vi gick runt lite och åt lite gott. Det blev inte mycket sömn igårinatt då jag och Eve hade så otroligt mycket att snacka om, hehe. Jag var alltså rätt trött och det är jag fortfarande...


Varför inte en "dagens outfit"?

      2010-07-23 / 21:04:37Publicerat i kategorin Kläder och outfits 


Haha hm... Jag hade precis suttit på något konstigt så fick märken på baksidan av låren.. Not hot!

Det enda nya är blusen som är från H&M! This is what I'm wearing today. Inget smink heller, det behövs knappt nu när det är sommar. Det är skönt att vara utan. :) Mina kusiner åkte precis hem och nu ska faktiskt Eve komma hit och sova här. Jag har inte träffat henne på en evighet. Iiiih!

Kissemiss på äventyr!

      2010-07-23 / 12:35:46Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - djur & människor 

Två bilder på en katt som förföljde mig, mamma och pappa på Sofiero. Sött!

Idag kommer mina kusiner, plus faster, från Egypten hit. Jag har inte träffat dem på jättelänge. De kommer vid kl 14! :)

The Last Song

      2010-07-22 / 16:24:32Publicerat i kategorin Linda tycker till 



Igårkväll satt jag uppe och kollade på den här filmen. Det var en väldigt gullig film med en väldigt gullig handling!

Lite om Miley Cyrus skådespelande då... Personligen tycker jag hon ska hålla sig till sin roll som Hannah Montana. Hon är en duktig sångerska och en hyfsat bra skådespelerska tycker jag och visst gjorde hon dessutom bra ifrån sig, men vissa scener passade verkligen inte henne. Jag tyckte inte hon var riktigt mogen för en så seriös roll vilket ledde till att vissa scener bara blev pinsamma och inte särskilt trovärdiga. Till alla Miley-fans, jag säger inte detta för att trycka ner Miley Cyrus, haha. Detta är min åsikt, jag är fullt medveten om att inte alls tycker som jag!

Lite kort om de andra skådespelarna..
Greg Kinnear. Väldigt söt som pappa. Han var väldigt trovärdig och det var någon scen han fick mig att fälla en tår till dessutom!
Bobby Coleman. Jag måste bara säga, jäklar vad den ungen är söt med sina stora bruna ögon! Trots sin unga ålder var den här killen riktigt duktig. Lite mer tjat om Miley... Hon må vara mycket äldre, men på något sätt känns den här lille killen vara mycket mer erfaren inom skådespeleri. I'm just sayin'!
Till sist, men inte minst, Liam Hemsworth. SNYGG! Förlåt, jag kan inte låta bli, men.. Sicken pudding, haha! Det var mest tack vare honom som vissa scener blev överdrivet gulliga. Det var verkligen ögongodis. Inte bara tack vare hans yttre, såklart, hans skådespelande får fem av fem toast! ;)

Jag kan säga såhär, jag blev kär i filmen när jag såg trailern. Då tänkte jag "den här måste jag verkligen se!". Den var jättebra, men filmen gjorde mig faktiskt lite besviken. Jag trodde den skulle imponera ungefär lika mycket som Dear John, men nix. Jaja, det är ändå en film jag kan rekomendera! Den var trots allt väldigt gullig. :)

Är det någon mer än jag som sett filmen? Vad tycker ni om den?


Alexander & co ;D

      2010-07-21 / 16:31:05Publicerat i kategorin Socialt 
Tidigare idag var jag på stranden med min bror och några andra. Senare gick vi upp hit och åt fruktsallad. Om några timmar ska familjen Dahl (förutom saknade syster Sara som snart kommer hem, yay!) ut och äta. Mys!

Här kommer lite bilder på de stiliga pååågarna! ;)






Blommor, ännu en gång, haha...

      2010-07-20 / 19:59:15Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 
Ja, bilder på blommor och växter är inte något nytt från min sida. Tur att det finns så många olika växter så det inte blir för tjatigt... Haha, aja, här kommer lite blommor från Sofiero!









Nu ska jag se om det går något intressant på tv denna tisdagskväll. Kram på er! :)

En liten fontäään

      2010-07-20 / 15:58:02Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - övrigt & kreativt 


Nuuuu är jag riktigt trött! Efter några timmar på Sofiero blir man det till slut. Det var iallafall en mysig dag med mamsen och papsen. Ni får nöja er med bilden på den lilla fontänen medans jag fixar de andra. :)

I'm obsessed with high heels! ♥

      2010-07-19 / 20:21:57Publicerat i kategorin Kläder och outfits 


De är snygga och de gör mig 12cm längre! Jag hittade dessa på rean och trivs som jag inte vet inte vad i dem. Vad tycker ni om dem? :)

Galet utmattad...

      2010-07-19 / 17:11:48Publicerat i kategorin Allmänt 
Idag har jag städat hela dagen. Jag är helt slut. Mer än så har jag inte att säga om det... Imorgon blir det Helsingborg och antingen då eller dagen efter ska vi till Sofiero. Det är jättefint där och kameran följer självklart med! Det blir ett tråkigt inlägg idag, men nu har ni lite koll på vad som händer iallafall haha...

GUEST (?)

      2010-07-17 / 23:18:21Publicerat i kategorin Allmänt 
Hej på er, alla Lindas läsare :>
Idag så sa hon att hon tyckte att jag skulle gästblogga lite hos henne, då jag med nöje tackade ja. Jag lär väl skriva här lite i smyg, då och då ;)

Så, vem är gästen?
Jag heter Daniel, född '93, och är bosatt på Gotland sen födseln. Jag är en social, öppen, och glad person, med ett stort intresse för fotograferingen. Jag föll för ljusfångandet år 2006, så jag är alltså inne på mitt fjärde år inom intresset, och har utvecklats en hel del sedan dess. 2007 fick jag min första och nuvarande systemkamera: en Canon EOS 400D. December '09, och januari '10, köpte jag mina första objektiv (bortsett från kitoptiken): ett EF-S 55-250 f/4-5.6 IS, och ett EF 50 f/1.8 II. Här näst tror jag på ett vidvinkelobjektiv. Jag föredrar makro- och miljöfotografering, och fotografering med lång slutartid, men fotograferar ändå det mesta. Alla mina fotografier laddas upp på min blogg, min flickr, och min deviantArt (ni är välkomna att lägga till mig som vän på flickr/dA!) med jämna mellanrum. På senaste tiden har jag inte varit speciellt aktiv, då jag varit upptagen med mitt sommarjobb, och inte haft någon ork pga. sjunkande statistik och jättefå kommentarer, så på den fronten får ni gärna stötta mig!

Canon EOS 400D + 50/1.8 II och 18-55/3.5-5.6 II

Mina favoriter från den spontana högen! ♥

      2010-07-17 / 15:21:52Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - blandade kategorier 
Någon mer än jag som älskar spontana porträttbilder? Sådana bilder blir alltid så underbara, tycker jag. Haha. :) Här är mina favoriter bland de spontana bilder jag tagit. Hittar ni någon favorit? Jag låter bli att ladda upp bilder från Karins födelsedag, det blir för tight, dessutom har jag veeerkligen tillräckligt med bilder i detta inlägg som det är...














Hoppsan, det blev visst en hel del! Heh...

Skotävling hos Nelly.com, självklart är jag med och tävlar!

      2010-07-16 / 21:48:21Publicerat i kategorin Allmänt 
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Haha, jag bara satte ihop något. Jag skulle självklart ha på mig dessa skorna om jag kunde. Hjälper du mig genom att rösta på mig kanske jag får det!
Gör min dag och rösta på min sko. :)


Moster Karins födelsedag: viii får ju inte glömma de vuxna...

      2010-07-16 / 21:00:30Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - djur & människor 

Fina mamma innan vi åkte!

Karin öppnar ett av alla sina paket medans lilla Matilda väntar nyfiket. :)

Mamsen igen!

Pappa sötar sig!


Tre pics tagna vid matbordet.. :p

Jag glömde ta av linskyddet till kameran när jag skulle ta en bild, det händer väldigt ofta haha, och det asgarvade Karin åt. Det skrattet spred sig, haha!

Aw, mamma och pappa är så fina ihop. :)


Här spelas det kub!

Så! Det där var allt, det viktigaste iallafall, från födelsedag. Ännu ett stort grattis (i efterskott) till min kära moster! :)

Shoooes

      2010-07-16 / 19:16:29Publicerat i kategorin Socialt 



Jag testade dessa skorna hos Hannah (http://hannahwagner.blogg.se/), de är alltså hennes, från Nelly.com! De kostade bara 200kr. Tyvärr är jag rätt sent ute och hade helt missat dessa snyggingarna... Trots att jag faktiskt köpte nya skor idag får jag aldrig nog av skor. Hihi! Någon som vet vart man kan hitta liknande skor till ett billigt pris? :D


Moster Karins födelsedag: Charlie och Felix!

      2010-07-16 / 18:33:05Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - djur & människor 

Jag måste säga en liten sak innan jag visar bilderna på gullungarna... Bilderna på Matilda i litet format, som jag lade upp igår, verkar inte vilja synas i stort format haha. När jag klickar på bilderna är det inte rätt bild som dyker upp. Jag började om och laddade upp bilderna på nytt men det ville inte fungera... Just so you know!

Nu så! Den lille vovven är Felix och den store är Charlie. :)




Jag älskar den här vovven! Åh vad söt han är!!!!!!!!

Charlie pussar på syrran. Gulligt. :)


Nyfiken liten skit!

Stor och ståtlig. ;D


Ooooch till Alice, taaack för en jättemysig dag på Väla. :)


Moster Karins födelsedag: de tre systrarna!

      2010-07-15 / 21:49:26Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - blandade kategorier 

Idag firade vi min moster som fyllde 40 år. Grattis till henne! Kameran följde självklart med... Det blev väldigt många bilder och därför tänker jag dela upp det lite. Nästan allt kommer komma med, hur många dagar det än tar. Jag tänkte börja med alla bilder jag tagit på hennes döttrar, mina söta kusiner. :)

Here we go... Många spontana pics. Me like! ;)


Lilla Matilda busar med snuttefilten!

Bild 1: Mer bus med snuttefilten! Bild 2: Gosigooos med världens sötaste valp, Felix, som kommer synas mycket mer i något annat inlägg! :D

Sötnosen gick runt med min mobil och fotograferade alla där. Ännu en fotograf i släkten kanske? Det återstår att se. ;)

1, 2, 3, 4! Klicka på bilderna för att se dem i stort format. Och ja, blogg.se förstör kvalitén en aning, men det får duga...

Storasystrarna gjorde som lillasyster och gosade med Felix!

Haha, galet härlig bild!

Efter ett tag bestämde vi att en liten fotografering inte skulle sitta fel. Här satt Matilda och Sanna under tiden som jag fotograferade Linnea. :)

...Och så börjades det, hehe.






Nu börjar jag känna av den rejäla saknaden...

      2010-07-14 / 21:45:59Publicerat i kategorin Socialt 







I've got three words for you, my dear... I LOVE YOU! Just därför saknar jag dig så mycket när du är borta. Jag kan sakna dig bara du går på toa, hihi.
Längtar tills du kommer heeeeeeeem!


Blömmer ö sånt, hähäää...

      2010-07-13 / 14:56:16Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - natur 






Well, rubriker är inte min grej. Jag har lika svårt för att komma på rubriker varje gång jag ska göra ett inlägg.

Det fick bli ett inlägg fyllt med blommor och sådant fint ja, haha! Kommentera gärna vilken ni gillar mest!

Jag har inte mycket att berätta egentligen... Jo visst, jag var på fest hos Ronija igår. Mycket trevligt! Jag har dock inga bilder från kvällen... Too bad, typ.


Fina Hannah! :)

      2010-07-11 / 12:21:03Publicerat i kategorin Mitt fotogalleri - porträtt & modellfotografering 






Jag måste bara säga att jag älskar ljuset på bild nr 5. Det är så fint med motljus, iiih! Hittar ni någon bild ni gillar? :)