Äntligen är sommaren här :)

2010-06-23 / 16:54:03Publicerat i Kläder och outfitsJag följde med Eve, Josse och Micke (Eves pappa) till Helsingborg idag. Vi gick runt på Väla, men det slutade även med att vi hamnade i stan. Vädret var helt galet underbart! Äntligen är sommaren här... Jag hittade denna fina jacka (bilden) på Vero Moda som både var billig och snygg. Rosa är den dessutom, me like!
På Väla fick vi även välja vars en ring och en vänskapsring så vi alla hör ihop, haha. ;) Så snällt av Micke! Jag hittade även en bikini som ni säkert kommer se någon bild på längre fram.

Oj, vad mycket text det blir... Det blir lite som de ointressanta inläggen som var mil långa, som jag skrev för något år sedan...

Jag måste iallafall skriva en sak till! Bakken imorgon, WOHO! Jag är i vilket fall som helst borta ända till lördag och kommer inte vara alls aktiv på bloggen. Nu är det sommar och man gör annat än att sitta vid datorn, vilket ni säkert förstår. :)
Skrivet av VAPENFEST. /elin

SVAR det va så lite så :D

2010-06-2317:01:20 | http://vapenfest.blogg.se/
Skrivet av Daniel Wahlgren - Hobbyfotograf

http://mostlylisa.com/blog/lessons/, läs den, så förstår du nog lite vad jag menar :DJo, jag hjälper dig någon gång! :) du kan ju lägga till min msn så kan vi ta det där isf.

2010-06-2317:09:10 | http://dwahlgren.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: