Försök inte vara någon du inte är!

2009-10-06 / 17:25:27Publicerat i Linda tycker till



Jag är i den ålder nu då många utav de jag känner börjar förändras. Oftast är det någon som försöker vara någon eller något de egentligen inte är. Helt plötsligt bär han/hon en mask som skiljer sig helt från verkligheten och sitt sanna jag.

Att förändras är något vi alla någon gång gjort. Det finns såklart inga konstigheter med att förändras. Ibland kan det dock gå över gränsen...

En del får för sig att om man sårar människor och bryter mot lagar leder det till att man blir omtyckt. Vad de tydligen inte förstår är att det är påhittad skitsnack eller bara en sjuk inbillning. Sanningen är att man bara får fel typ av uppmärksamhet, vilket dessutom kan leda till helt fel saker.

Det är aldrig någon idé att försöka vara någon annan. Man kommer ändå aldrig bli någon annan än sig själv. Hur du än gör och hur du än beter dig, kommer du alltid att vara du. Du är fast med dig själv. Ta vara på det och känn dig unik istället, ingen i hela världen är ju precis som du. ;)
Skrivet av Tornevall

Det enda som betyder något är att man är den man själv kan stå för att man är. Om man alltid enbart säger sina egna sanningar behöver man aldrig komma ihåg vad man hittade på. Det är även i vissa fall bra att vara brutalt ärlig, den som vinner på det är en själv. Får kolla mer på den här bloggen, gillar fotografering och du verkar ha en sund inställning till livet redan nu. Det kanske kan vara värt att följa :)

2009-10-0620:35:06 | http://blog.tornevall.net
Skrivet av Sändy

du är så klok min kära fästmö!



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: